Outdoor Lasergame feestjeTerug naar het overzicht

Hoe vet! Outdoor Lasergamen tijdens je kinderfeestje bij Lasergame Warriors in Enschede!
Naast paintball organiseren ze bij Paintball Warriors nu ook Outdoor Lasergame in Enschede onder de naam Lasergame Warriors. Een stoere en actieve buitenactiviteit vol spanning en sensatie!

Voor aanvang wordt het spel en het gebruik van de materialen uitgebreid uitgelegd. Daarna worden er twee teams gevormd die tegen elkaar gaan “strijden” in heats.

Er worden verschillende spellen en scenario’s gespeeld met verschillende doelen en opdrachten. Tussen de heats door wordt er gepauzeerd om wat te eten en/ of drinken. Je bent vrij om dat zelf mee te nemen. Bij een kinderfeestje kan het zijn dat je het veld deelt met een andere groep.

Ze hebben twee stoere speelvelden waar je met elkaar de strijd aan kunt gaan:

1. The Jungle
The jungle is een bosveld met daarin speciaal gebouwde hindernissen waar je in kunt schuilen en dekking kunt zoeken. Sluipen en kruipen zijn hier de sleutelwoorden.

2. Bunker City
Bunker city is een wat kleiner veld volgebouwd met hindernissen, bunkers en uitkijktorens. Snelheid, samenwerken en tactiek zijn hier van belang. Naast het veld is voor ouders een mooie gelegenheid om te zitten en het spel van dichtbij te bekijken.

Een kinderfeestje kun je reserveren voor kinderen tot 13 jaar met minimaal 8 kinderen.
3 heats van 8 min (+/- 1 uur)) €10 p.p.
6 heats van 8 min ( +/- 2 uur) €15 p.p.

Meer weten over dit vette feestje of direct een reservering maken? Klik dan via de roze websitebutton door naar de site van Lasergame Warriors.

Als eerste op de hoogte zijn van de nieuwste uitjes? Schrijf je dan ook in voor onze maandelijkse nieuwsbrief!

Lasergame Warriors

Blikkersmaatweg 15
7546 RJ Enschede
Prijs 3 heats van 8 min (+/- 1 uur)) €10 p.p.
6 heats van 8 min ( +/- 2 uur) €15 p.p.
Naar de website Direct mailen Telefoonnummer
Meer leuke tips

Blogs & filmpjesAlle blogs

Uitgelicht

Vakantiekampen

Vakantiekampen

Op kamp gaan is voor de meeste kinderen een geweldig avontuur! Gave activiteiten doen én natuurlijk nieuwe vrienden maken. Met of zonder overnachting.

Bekijk alle kampen