icon-closeLandelijk Jonge Lezer 26 27 juni
icon-closeLandelijk Jonge Lezer 26 27 juni

Shakes and CakesTerug naar het overzicht

Een kinderfeestje bij deze hotspot in Oldenzaal met de lekkerste freakshakes wil toch elk kind!
Op zoek naar een kinderfeestje om je vingers bij af te likken? Dan moet je bij Shakes & Cakes in Oldenzaal zijn. Daar kan je namelijk een hoop leuks (én lekkers) kiezen om te doen op je kinderfeestje!

Maak bijvoorbeeld een leuke tour door Oldenzaal. De groep wordt in tweeën gedeeld en aan de hand van foto's loop je ongeveer een uurtje door de stad en krijg je leuke opdrachten die je uit moet voeren (altijd onder begeleiding en met wat lekkers voor onderweg)!

Of maak zelf een van de welbekende freakshakes. Jullie krijgen allemaal je eigen glas, waarin je zelf de saus mag doen, je eigen shake in kan tappen en later mag versieren met allerlei lekkers. Dat wordt gegarandeerd smullen!

Samen met je vriendinnen kletsen onder het genot van een lekkere Kinder High-Tea. Altijd gezellig, altijd leuk en altijd lekker met z'n allen aan een tafel van onbeperkt ranja met heel veel lekkers genieten! Natuurlijk zowel zoet als hartig.

Of ga genieten van een heerlijke Chocofondue. De tafel wordt feestelijk voor je gedekt met een hele hoop lekkers en jij mag het dippen in de choco! Of draai je eigen suikerspin en/of pof je eigen popcorn. Lekker met een kannetje ranja of warme chocomelk.

Kan jij onbeperkt pancakes eten aan? Eet zoveel pancakes als je durft! Versier ze met poedersuiker, stroop, jam en nog veel meer lekkers!.

De keuze is in elk geval reuze! Dat kan dus alleen maar een heel erg lekker kinderfeestje worden. Voor meer informatie en alle prijzen, klik je op de roze websitebutton!

Tip: je kunt een kinderfeestje bij Shakes and Cakes ook combineren met een toffe fotoshoot bij Suus' Fotosjop!

In de categorie Kinderfeestjes vind je nog véél meer leuke kinderfeestjes!

Shakes and Cakes

Bisschopstraat 17
7571 CX Oldenzaal
Prijs Vanaf € 5,- Naar de website telefoonnummer
Meer leuke tips

Blogs & filmpjesAlle blogs

Uitgelicht

Zomervakantie in Twente

Zomervakantie in Twente

Het is ZOMER en bijna VAKANTIE! Zes weken, heerlijk! Maar er zullen ook momenten zijn waarop de kinderen zich vervelen. Check onze 14 zomerse tips en activiteiten!

Zomerse tips!