Nationale SportkampenTerug naar het overzicht

Al 15 jaar de leukste sportkampen van Nederland bij Nationale Sportkampen!
De Nationale Sportkampen hebben als doel: het organiseren van de leukste sportkampen van Nederland door heel Nederland, waarbij zij in vakanties de sportparticipatie willen stimuleren, door een gericht aanbod voor zowel breedte- als topsport. Deze kampen zijn met overnachting.

Plezier is de basis van een goede sporter worden. Door de juiste focus te leggen bij de basistechnieken, veel individuele aanwijzingen en intensief bezig zijn met sport, zorgt deelname aan een kamp voor een belangrijke progressie! Er is keuze uit verschillende kampen, namelijk:

- Hockeykamp
- Sport en spel
- Multisport
- Voetbalkamp
- Rugbykamp
- Tenniskamp
- Expatkamp

Voor alle kampen geldt dat er verschillende niveaus en verschillende leeftijdsgroepen bestaan. Kies welke het beste bij jou past. 

Wil je meer informatie over de kampen? Klik op de roze website button!

Nationale Sportkampen

Havenstraat 180
Bussum
Openingstijden Zie website voor meer informatie Prijs Zie website voor meer informatie Naar de website Direct mailen Telefoonnummer
Meer leuke tips

Blogs & filmpjesAlle blogs

Uitgelicht

Boswandelingen met kinderen

Boswandelingen met kinderen

Boswandelingen zijn altijd heerlijk om met de kinderen te maken. In Twente zijn zóveel mooie bossen te vinden. Heerlijk om in het weekend of tijdens de vakantie een boswandeling met kinderen te maken.

Welke is jouw favoriet?