ProCamp VoetbalkampTerug naar het overzicht

Kom naar een van de leukste voetbalkampen van Nederland!
Vakantie, waanzinnig veel plezier, nieuwe vrienden en... even weg uit de digitale wereld. Maar zeker ook de leukste en uitdagendste oefeningen uit de hele wereld krijgen. Want dat is wat je wilt als jonge voetballer. Dat zijn de ProCamp voetbalkampen (met of zonder overnachten op 18 locaties in Nederland). Één ding is zeker: je krijgt een wereldweek!

Voetbalkampen (met slapen)
De complete vakantie. Jouw gaafste week van de zomer draait helemaal om voetbal. Geweldige training van topcoaches, nieuwe voetbalvrienden uit Nederland en daarbuiten. Een animatieteam wat jou elke dag weer verrast. Een voetbalvakantie om nooit meer te vergeten. Je slaapt op kamers met leeftijdsgenoten en bij het voetballen train je met spelers van je eigen niveau en leeftijd. Welke locatie lijkt jou het leukst? 8 t/m 18 jaar. 

Voetbaldagen (thuis slapen)
De hele dag voetballen en plezier maken in je schoolvakantie. De uitdagende en afwisselende training maakt jou een nog betere voetballer. De spannende voetbalquiz, penaltybokaal, maar ook de gave lunches zorgen voor megapret. Alles is tot in de puntjes verzorgd. 7 t/m 14 jaar. 

Keeperskampen (met en zonder slapen)
Vind jij keepen ook een vak apart? En ben je ook razend benieuwd waarom Eredivisie keepers zo goed zijn geworden? Dan is dit keeperskamp een buitenkans, want Robbin Ruiter (PSV) heeft een trainingsprogramma geschreven met de allerbeste oefeningen om jou als keeper nog beter te maken. Hoe gaaf is dat in je zomervakantie? 8 t/m 14 jaar.

Meisjeskampen (met en zonder slapen)
ProCamp biedt (als bijna enige aanbieder) al 7 jaar meisjeskampen aan. Met elk jaar een mooie groei. In ons 'House of Sports' hebben we een speciale meisjesweek met slapen. Ook in Hoenderloo of Soest kun je meedoen. Als je liever thuis slaapt om overdag flink te trainen kun je bij alle dagkampen van ProCamp meedoen. 7 t/m 18 jaar. 

Wil je meer informatie? Klik op de roze website button!

ProCamp

Nieuwlandersingel 47
1814 CK Alkmaar
Openingstijden Zie website voor meer informatie Prijs Zie website voor meer informatie Naar de website Direct mailen Telefoonnummer
Meer leuke tips

Blogs & filmpjesAlle blogs

Uitgelicht

Boswandelingen met kinderen

Boswandelingen met kinderen

Boswandelingen zijn altijd heerlijk om met de kinderen te maken. In Twente zijn zóveel mooie bossen te vinden. Heerlijk om in het weekend of tijdens de vakantie een boswandeling met kinderen te maken.

Welke is jouw favoriet?