Nieuw! Binnen spelen bij Monkey Town Maarssen

26 oktober 2017
Joepie, ook in Maarssen is nu een speelparadijs van Monkey Town te vinden! Een toffe binnenspeeltuin waar kids lekker binnen kunnen klimmen, klauteren, bouwen en glijden. Eindeloos speelplezier gegarandeerd. Natuurlijk nam Kidsproof snel een kijkje!
Monkey Town Maarssen, een feestje voor kinderen!
Monkey Town Maarssen is te vinden recht tegenover het treinstation (handig!) en heeft daarnaast ook een eigen (gratis) parkeergarage. Ideaal! Bij binnenkomst valt direct op dat deze binnenspeeltuin heerlijk ruim van opzet is, en dat er meer dan voldoende zitplekjes voor papa's, mama's (of natuurlijk opa's, oma's en ga zo maar door) aanwezig zijn. De muren en pilaren zijn voorzien van vrolijke, stoere schilderingen in graffiti stijl. Gaaf!

Terwijl de kids natuurlijk meteen op alle prachtige speeltoestellen afstormen kunnen de volwassenen voor een lekker hapje en drankje terecht bij de lange steigerhouten bar. Fijn detail: de cappucino is hier overheerlijk, mmm! De stoelen zijn comfortabel en uiteraard is in deze binnensteeltuin ook gratis Wifi beschikbaar.

Monkey Town Maarssen-lekkere-koffie-horeca-drinken

Kinderen zullen zich in dit fijne speelparadijs geen moment vervelen. Wie springt het allerhoogst op de grote trampolines? En durf jij ook van die super stoere glijbanen? Er zijn er maar liefst vijf! Ook vind je hier een heuse laserjungle. Stoer! Klimmen, klauteren, glijden én lasergamen; wat is er veel tofs te beleven bij Monkey Town Maarssen zeg.

Monkey Town-binnen-speelparadijs-Utrecht

Voor kids van nul tot vier jaar is er een apart peuterspeelgedeelte. Ook zij zullen zich hier opperbest vermaken met de megagrote legoblokken, trampolines, een rodelbaan en natuurlijk de welbekende ballenbak. Meespelen mag natuurlijk altijd! Een fijne plek waar dus tevens de allerkleinsten leuk én veilig kunnen spelen.

Monkey Town Maarssen-binnen-speelparadijs-Utrecht

Je leest het al: dit leuke nieuwe speelparadijs is een plek waar groot en klein een hele fijne dag zullen beleven! Heerlijk binnen spelen en al je energie kwijt kunnen: dat wil toch ieder kind? Wij wensen jou en je kids vast heel veel speelplezier bij Monkey Town!

Waar vind je deze locatie van Monkey Town?
Monkey Town Maarssen
Safariweg 203
3605 MD Maarssen


Door Krissie van den Broek (35), getrouwd en pleegmoeder van Vera (9) en Thomas (8). Meer van Krissie’s blogs zijn te lezen op pleegmamakloek.blogspot.nl en zusterschrijft.blogspot.nl.

Lees ook onze andere blogs met tips voor leuke gezinsuitjes in en om Utrecht!

Monkey Town Maarssen-binnenspeeltuin

Monkey Town Maarssen-binnenspeeltuin