TOP 10 stoere kinderfeestjes in en om UtrechtTerug naar het overzicht

5 september
Binnenkort een feestje te vieren óf vast op zoek naar inspiratie? Check dan deze special met superrr-stoere kinderfeestjes voor coole jongens en meiden! Actieve kinderfeestjes, sportfeestjes, avontuurlijke verjaardagsfeestjes en meer. De meeste kun je het hele jaar door plannen. Tip: Reserveer je feestje tijdig!
Stoere kinderfeestjes voor coole jongens en meiden in Utrecht!

Top 10 stoere kinderfeestjes in en om Utrecht

 

Stoere kinderfeestjes bij Samsam

Bij Samsam vier je je feestje met 20 verschillende sporten onder 1 dak! Er is o.a. een speedsoccerveld, jump arena en interactief hockeyveld. Nieuw is de KlimGym; klim, klauter, spring en zwaai! Tip: geef je feestje doordeweeks! Samsam is iedere dag open.


Feestjes bij Down Under
Dé combinatie van voetbal en golf/midgetgolf heet voetgolf! Trap de voetbal in zo weinig mogelijk pogingen naar de hole en houd de scores bij. Of kom je liever (disco) bodyboarden? Blijf zo lang mogelijk op de golf zweven of oefen coole tricks!

Top 10 stoere kinderfeestjes Utrecht

Word een VR Expert bij The VR Room!
Virtual Reality maakt jouw feestje onvergetelijk! Beleef de wildste avonturen en sta oog in oog met een dinosaurus, schiet vuurballen uit je handen als een echte tovenaar of ga zelfs over de kop in een virtuele achtbaan... als je durft. Leuk voor stoere jongens én meiden!

Skipiste Nieuwegein
Je kunt bijna het hele jaar door hele gave skifeestjes en snowboardfeestjes geven bij Skipiste Nieuwegein. Oók als je nog geen ervaring hebt! Vijftig minuten ski- of snowboardles, inclusief huur materiaal, aansluitend een frietje met een snack en een drankje. Supercool, toch?

De leukste stoere kinderfeestjes Utrecht
 
Met de kids het bos in!
Een sportief buitenfeestje in de natuur met Outdoor Fit in Speelbos Gagelbos. Kies voor acht actieve spellen op een centrale locatie in het bos of voor een speurtocht met een spannende schatkaart, op zoek naar de schatkist. Spelen tot je groen ziet!

Bossaball, supercool!
Durf jij een nieuwe sport te doen? Ga dan met je feestje Bossaball spelen bij The Sport Box! Bossaball is voetbal en volleybal gecombineerd met vette moves. Je speelt het op een groot opblaasbaar speelveld met trampolines. Dat wordt een feest om nooit meer te vergeten!

Utrecht Top 10 stoere kinderfeestjes
 
De muur op! 
Alle klauteraars opgelet; bij Klimmuur Utrecht kun je echt een fantastisch kinderfeestje geven. Na een korte, duidelijke uitleg mag iedereen lekker klimmen onder begeleiding van een ervaren instructeur. Wie klimt er naar de top?

Knikkerbanen bouwen, cool!
Supergaaf, maak onder begeleiding van Bouwsels mega superlange, ingenieuze knikkerbanen op je feest. Met hindernissen, doorgangen of zelfs een looping. Het bouwen kan buiten in je tuin of in een buurtpark, maar er is ook een mooie binnenlocatie!

Top 10 stoere kinderfeestjes regio Utrecht

Een stoer kickboks feestje
Ben je op zoek naar een stoer feestje en echt een keer iets anders? Een gave activiteit met een dosis sportiviteit, interactiviteit, plezier én waar de kinderen hun energie in kwijt kunnen? Dan is een kickboks kinderfeestje bij KICKTHIS een goede keuze!
 
Op expeditie in de natuur
NME Houten organiseert te gekke natuurfeestjes! Ontdek de natuur en ga op zoek naar dierensporen, maak een natuurschilderijtje of je eigen pijl en boog. Ook leuk, ga hutten bouwen en rooster eten boven je kampvuur. Bekijk alle mogelijkheden!

Allerstoere kinderfeestjes omgeving Utrecht

En wat er nog meer bij een feestje komt kijken...
 
Het is Feest! 
Je bent maar 1x per jaar jarig en dat mag iedereen weten! Met deze leuke tips wordt jouw kinderfeestje er één om nooit te vergeten! Bekijk snel enkele van onze favorieten… Wat maak jij?
 
Coole traktatietips!
Bij een verjaardag hoort natuurlijk ook een traktatie. Kinderen worden zó blij als ze mogen trakteren. Maar wat ga je deze keer verzinnen. Met deze coole traktaties helpen we je een handje!