Tumble 'N Dry winkel nu ook in Utrecht!

15 maart 2017
Deze week is de nieuwe Tumble ’N Dry winkel in Utrecht geopend. Natuurlijk ben ik samen met mijn dochter gelijk een kijkje gaan nemen! En het bleef niet bij kijken...
Deze nieuwe winkel vind je aan een van de mooiere winkelstraten van Utrecht; de Lijnmarkt. Als je binnenkomt word je meteen helemaal blij! De winkel is fris en sfeervol ingericht. En heel fijn, lekker ruim opgezet. Ideaal voor bijvoorbeeld ouders met een kinderwagen. Maar ook de wat oudere kinderen hebben hier lekker de ruimte om rond te lopen.

Tumble 'N Dry is van origine een Nederlands merk voor actieve en coole kids. Dit is alweer de 8e winkel in Nederland!



De kleding is overzichtelijk verdeeld in een jongens- en meidenhoek voor 2-8 jarigen, voor 8-14 jarigen en voor baby’s. Mijn dochter van 11 kon dus lekker zelf rondstruinen in de hoek die voor haar bedoeld is. En als je 11 bent wil je liever ook niet dezelfde kleding kopen als een meisje van 5. Een top concept dus! Mijn best wel kritische dochter vond gelijk al veel leuke shirtjes. Na een groeispurt afgelopen periode én de zomer op komst kan ze wel wat nieuwe kleding gebruiken. We werden goed geholpen door één van de vriendelijke verkoopsters zodat we al snel een paar leuke setjes bij elkaar hadden.



Handig om te weten; van elk item hangen er een paar maten. Heel fijn dat je dus niet door overvolle rekken hoeft te neuzen. Als je iets leuks ziet, en de maat van je kind hangt er niet tussen, vraag het dan even aan één van de verkoopsters. Achter hebben ze de andere maatjes namelijk gewoon liggen.

Natuurlijk kijken we ook even bij de zones voor de andere leeftijden en zoek ik nog iets leuks voor mijn zoontje. Het valt mij op dat alle kleding een stoere uitstraling en leuke details heeft maar ook heel comfortabel is. En dat laatste is ook best een belangrijk puntje voor mijn kinderen.



Tumble ’N Dry snapt goed dat kinderen graag lekker willen spelen terwijl mama (of papa natuurlijk) aan het shoppen is. Voor de kleinere kids is er daarom een leuk speelhuisje en voor de oudere kids een chill-zone. Echt top!


 
Je hoort het al, wij zijn helemaal fan van deze nieuwe kinderkledingwinkel in Utrecht. Ons zie je hier dus zeker snel weer terug. Met een volle tas met mooie kleding stappen mijn dochter en ik blij weer op de fiets!




Klik door naar de site voor meer info over de kinderkledingwinkel van Tumble 'N Dry in Utrecht.