Glamping - maar dan nét even anders

23 december 2021
In een moderne luxe lodge wordt kamperen wel heel relaxt! Lodge Holidays heeft een heleboel prachtige bestemmingen gevonden in Italië, Kroatië, Frankrijk en Nederland die van alle gemakken zijn voorzien. Bij deze glampings krijgen jullie de luxe van thuis en de vrijheid van de natuur ineen. Even lekker erop uit!
Voor Kidsproof ben ik altijd op zoek naar de leukste uitjes in onze mooie regio. Maar in de kerstvakantie begint voor mij ook de voorpret voor de zomer: de zoektocht naar een leuke bestemming voor onze zomervakantie. Het liefst een camping (maar wel eentje met een comfortabele luxe safaritent) in een lekker zonnig land. En zo kwam ik dus bij Lodge Holidays terecht!

Niet alleen in de zomervakantie, ook in de voorjaarsvakantie of meivakantie is een glamping-vakantie een feestje. De lodges zijn volledig ingericht zodat je kunt genieten van een luxe verblijf. Iets voor jullie? De keuze is enorm, dus laat je inspireren en kies een mooie locatie. Zie jij jezelf al liggen in de luxe hangmat van Fatboy? :)

Over Lodge Holidays

Rink-Jan ging op zoek naar geschikte plekken om het luxe- en het buitenleven te combineren. Op Lodge Holidays verzamelt hij sindsdien de mooiste plekken voor een heel comfortabele kampeervakantie. Het aanbod bestaat uit rustige, kleinschalige en unieke campings vlakbij bijzondere bezienswaardigheden.



Locaties

Lodge Holidays staat vol met luxe campingadressen in Italië. Het mooie land dat bekend staat om het prachtige weer en lekker eten. Met de kleuren en geuren van de streek en plekken aan de kust, een heerlijke locatie voor een vakantie! In een van de lodges kun je in alle rust en ruimte met je gezin genieten.

Kamperen in Frankrijk: wie wil dat nou niet? De klassieke Franse keuken, prachtige natuur en het heerlijke weer zijn perfecte ingrediënten voor een onvergetelijke vakantie. Daarom verzamelde Lodge Holidays ook hier allerlei verblijfplaatsen. Geniet van de ongedwongen sfeer en de prachtige natuur van Dordogne, de bosrijke gebieden en meer!

Kroatië is misschien wel het best bewaarde geheim van Europa. Een geweldig klimaat, berglandschappen en prachtige stranden vormen de perfecte mix voor een vakantie. Op camping Nono Ban aan de Adriatische Zee staan vier smaakvol ingerichte lodges. Ook de luxe safaritenten zijn een perfecte uitvalsbasis om het prachtige Kroatië te gaan ontdekken!

Een onvergetelijke vakantie kan ook wat dichter bij huis. Nederland heeft meer dan genoeg te bieden voor iedereen die houdt van luxe en sfeervol kamperen. Watersportliefhebbers kunnen actief genieten van het buitenleven, op de camping is er rust en ruimte om samen te ontspannen én misschien wel het grootste voordeel van vakantie vieren in Nederland: het is heerlijk dichtbij!

Lodges

In welk land je ook verblijft, je bent in elk geval verzekerd van een luxe lodgetent die van alle gemakken is voorzien; zoals een echt bed met een heerlijk matras, eigen douche en toilet, XL terras met buitenkeuken, heerlijke Fatboy lounge meubels en een goed koffiezetapparaat. Zo kampeer je in de buitenlucht, maar wel met de luxe van thuis.

Maar hoe je lodge er precies uitziet, dat ligt aan jou! Kies je voor een base lodge met veel comfort, sfeer en alle benodigde meubels of ga je nog een stapje verder in de luxery lodge? Naast een overdekte veranda zijn hier ook een regendouche, vaatwasser en pelletkachel te vinden! 

Ook de safari lodge is een heerlijke plek om met het gezin te vertoeven. Geniet van zeer ruime, comfortabele en trendy ingericht safari tenten met een relaxte loungeset en extra grote luifel. Of ga voor de optimale natuurervaring in een bell lodge, een schattige, met aandacht ingerichte tent vol sfeer!

Kijk voor het volledige lodge-aanbod en de verschillende locaties op de website van Lodge Holidays. Klik hiervoor door via de roze button!

Deze blog is gemaakt in samenwerking met Lodge Holidays.

Naar de website