Te gekke voorstellingen en familieconcerten bij TivoliVredenburg!

5 januari 2022
Jong genieten betekent later nog meer genieten, en samen plezier is dubbel plezier. De concerten, shows of voorstellingen onder de noemer familieconcerten zijn voor jong en oud. Alle genres, muziek- en vertelvormen passeren de revue, dus pik eruit wat bij jullie past!
Foto: Jelmer de Haas

Al jaren is TivoliVredenburg dé plek waar het beste van de klassieke muziek, pop, dance en jazz in één gebouw samenkomt. Met als missie ‘een leven lang muziek voor iedereen’ mag ook het familieprogramma niet ontbreken. Wist je dat er ook steeds meer familieconcerten in de agenda staan? Van kindervoorstelling tot een eerste officieel popconcert; check het volledige aanbod via de roze button!

Tempo met Frenk de Slak
De show op zondag 11 december, waar hiphop en theater elkaar ontmoeten, gaat over de snelle prestatiemaatschappij. Frenk is een vrolijke funky slak die geniet van het leven. Hij leeft in het nu en gaat op in het moment. Hij neemt overal de tijd voor. Veel tijd. Dit heeft ook zijn keerzijdes, maar daar heeft Frenk iets op bedacht. Hij heeft een boodschap voor iedereen: hoe vaker je luistert, hoe meer je hoort.



Snelle & De Lieve Jongens Band
Dit najaar duikt popartiest Snelle de podia in met zijn De Lieve Jongens Band. Het doel van deze nieuwe tour: op zo veel mogelijk plekken zijn hits spelen. En hits zijn er genoeg: van 'Reunië' en 'Smoorverliefd' tot 'Kleur', 'De Overkant' met Suzan & Freek, 'In De Schuur' met Ronnie Flex en 'Papa Heeft Weer Wat Gelezen' met Thomas Acda. Swingen geblazen op zaterdag 17 december bij TivoliVredenburg!



Jazz op recept (8+)
Nina is stijf. Nina zit vast. Ze raakt in paniek als er géén gebruiksaanwijzing is of géén bladmuziek. De dokter stelt meteen de diagnose en stuurt haar met spoed door naar de heren van Mr. Luca. Zij introduceren Nina in de jazz. Van stotteren naar scatten! Binnen een uur. Genezing gegarandeerd! Een jazztheaterconcert vol dans, zang en geswing op zondag 18 december!

 
My First Festival
TivoliVredenburg wordt op 28 december omgetoverd tot één groot festivalterrein en er is de hele dag van alles te doen. Er zijn artiesten om bij mee te zingen en dansen, muziektheatervoorstellingen, glittertattoos en meer. Bewonder onder andere Ronnie Flex, Sigourney K. en UNITY tijdens dit toffe festival. Niet alleen leuk voor kinderen, maar ook voor ouders en opa's en oma's. Voor muziek is immers niemand te jong óf te oud.



De Vos, de Raaf & het Meisje (6+)
De personages voldoen hier bepaald niet aan stereotype verwachtingen. Meneer Vos is schuw, eet alleen vegetarisch en draagt een bolhoedje. Hij organiseert een surpriseparty voor Muis en vraagt het Meisje hem te helpen. De Vos wil dat zij iedereen uit het bos uitnodigt behalve de Raaf. Spring op zondag 8 januari in een muzikale sprookjeswereld bij TivoliVredenburg! 



FLEMMING
Het gaat hard met de carrière van de Nederlandse singer-songwriter FLEMMING. Zijn vrolijke popnummers zijn ineens overal: eind 2021 scoorde hij een monsterhit met zijn eerste Nederlandstalige single 'Amsterdam', om daar begin 2022 nog eens overheen te gaan met 'Zij Wil Mij'. Op 12 maart is deze artiest te bewonderen in Utrecht!



MEAU
Na een uitverkochte Pandora, Ronda én slottuinconcert in Zeist, komt de Nederlandse singer-songwriter MEAU in april met een nieuwe tour naar TivoliVredenburg. MEAU maakt al muziek sinds ze kan lopen en stond ook al vroeg in de spotlights, in het koor van Kinderen voor Kinderen. In 2021 verscheen haar debuut-ep Kalmte, later dat jaar opgevolgd door de single Dat Heb Jij Gedaan. Ze is te bewonderen op woensdag 5 april!




AL EERDER GEWEEST DIT SEIZOEN:


De Wraak van Lorre (6+)
Jop is helemaal in de wolken als Lorre bij hem komt wonen. Maar hij is niet de enige die valt voor het beestje. Meneer Panini haalt de raarste streken uit om Lorre af te pakken, hij wil hem laten optreden in beroemde operazalen. Het spannende, knotsgekke verhaal – naar een boek van Tosca Menten – wordt levendig verteld door Benjamin Murck. Niemand hoeft stil te zitten bij dit muziektheater. Te zien op zondag 16 oktober.




Vier! Feest met Oorkaan Ensemble (4+)
De vier topmusici in het nieuw opgerichte Oorkaan Ensemble spelen een theatraal concert zonder woorden. Zij combineren verschillende culturen en muziektradities. Dat is in Vier! een hele reis, vol Turkse klanken, Mozart en meer. En het eindigt met een feestje. Een vrolijk familieconcert op zondag 30 oktober vol (on)herkenbare klanken, beweging en humor.



Van Hamelen & The Rats (7+)
Stuiter op zondag 6 november mee op de krankzinnige tournee met Van Hamelen en zijn Ratten. Een ratten-komedie vol muziek, glitter en glamour over het blind volgen van iemand naar wie je op kijkt. Volg een betoverende rockster, de bijkomende roem en bandleden die beginnen te twijfelen.




Klik voor het overzicht van alle voorstellingen door naar de site van TivoliVredenburg via de roze button. Naar de website