icon-closeLandelijk Kinderen voor Kinderen 1120
icon-closeLandelijk Kinderen voor Kinderen 1120

Kidsproof test Crazy Karts! bij The Team Building

Of wij Crazy Karts willen testen, een nieuw en uniek concept met elektrische karts waarmee je strak door de bochten kunt driften? Ja, natuurlijk! Kidsproofblogger Edith ging met een groepje kids op pad. Lees en kijk je mee?

Let op: Her(opening) begin 2021
Kidsproof test Crazy Karts! bij The Team Building
Lekker scheuren voor kinderen
Het is zondagochtend een uurtje of 11 als we ons melden bij de receptie van: ‘The Team Building’. We, als in: Gijske (8), Nadine en Suzanne van 9, Noah (10), Anne en Milou van 11 en Jeroen en ik van ietsje ouder. We worden heel vriendelijk ontvangen en mogen plaatsnemen aan hoge tafels. Eerst een glaasje limo voor de kinderen en voor de ouders een lekkere cappuccino. Binnen een paar minuten komt Joelle naar ons toe voor een uitleg over de werking van de karts en de baan. Want op een enkeling na, heeft nog niemand van deze kids dit eerder gedaan en al helemaal niet hier.

Three, two, one, Goooooo
Eerst een stukje veiligheid: helm op, handen en voeten binnen de kart houden en niet expres botsen. Ok. Helder. Dan het spel. Er staan kruisen, pijlen en diamanten op het circuit. En als je punten wil verdienen, of meer vaart wil maken dan moet je daar juist wel en soms juist niet overheen rijden. Even goed opletten dus!

Na deze uitleg stappen ze in de karts. De eerste heat (10 minuten rondjes rijden) gaan ze allemaal tegelijk de baan op en staan alle karts afgesteld op de ‘kindersnelheid’ van max 15 km per uur. Kunnen ze even inkomen. Nou, ze zijn er klaar voor. De kinders stappen ieder in hun eigen kart, de muziek stuwt de spanning op en de klok telt af. Three, two, one, GOOO! Daar gaan ze. En jahoor, direct gaat er eentje, mijn jongste dochter, tegen de richting in. Heel grappig, maar niet veilig. Direct kan er ingegrepen worden en binnen een minuut staan alle karts weer met hun neuzen in de juiste richting. Racen maar!

Review Crazy Karts-The Teambuilding Utrecht

Ook leuk voor de toeschouwer
Per wedstrijdje, of om in de juiste termen te spreken per heat, rijden ze 10 minuten. Inhalen, per ongeluk botsen, een bocht niet redden, achterstevoren op de baan komen te staan en weer door. Ook al gaan ze nog geen 15 km per uur, wat trouwens best snel is als je zo laag boven de grond zit, het gebeurt allemaal. Ook voor ons als toeschouwer is het ontzettend vermakelijk en we moeten dan ook enorm lachen om al die vrolijke koppies in die scheurende en her en der uit de bocht vliegende karts.

Snelheidsduivels en tuffers
Na eerst 10 minuten met iedereen op de baan splitsen we de groep nu op in tweeën: de snelheidsduivels en de tuffers. ‘De snellen’ mogen als eerste weer plaatsnemen in de karts, die nu max een snelheid halen van 22 km per uur. Milou, Noah en Susanne scheuren over de baan, wat nu soms best spannend is om te zien. Daarna mogen Gijske, Anne en Nadine weer plaatsnemen en zij tuffen lekker nog een aantal rondjes door op een iets langzamer circuit. Fijn dat dit zo kan. Voor de een kan het wat spannender gemaakt worden en voor degene die het al spannend genoeg vinden blijft het zoals het is. Wil je gebruik maken van de driftoptie? Dat kan. Vind je het zonder ook al uitdagend? Dan gebruik je 'm niet. Goed geregeld en heel gebruikersvriendelijk!

Review The Team Building kinderfeestje-Floor is Lava

Goed feestje
Na ongeveer een uurtje leveren we onze helmen weer in, drinken nog een glaasje limo en snoepen een zakje chips leeg. Van 8 tot 45 jaar, we vonden het allemaal ontzettend grappig en leuk. Naast karten kun je hier trouwens nog veel meer doen. Zo mogen wij ook even gluren bij het spel: The Floor is Lava. We spelen een kort spelletje en direct roept Noah: “Dit wil ik doen voor mijn verjaardagsfeestje.” Ook dat spel wordt dus met veel enthousiasme ontvangen. Naast deze twee feestjes kun je ook nog kiezen voor het escapespel Eiland Draailkolk.

Dus heb je binnenkort een kinderfeestje te vieren? Check dan even de site van The Team Building. Veel leuks voor verschillende smaken!

Ervaring Crazy Karts-The Teambuilding Utrecht

Nieuwsgierig geworden? Check dan zeker even dit korte filmje, kun je goed zien hoe leuk het is!Praktische info

Online kun je voor alle dagen van de week reserveren. Het is ook mogelijk om de verschillende kinderfeestjes te combineren. De activiteiten zijn trouwens ook erg leuk om als gezin te doen of met de hele familie!

The Team Building (voorheen Escaperoom Get out of here) vind je op de Admiraal Helfrichlaan 6 in Utrecht.

Handig! Het gebouw is op loopafstand van het Centraal Station. Ook is er voldoende (gratis) parkeergelegenheid voor fietsen of auto's bij het pand.

Edith Rameckers, samen met Jeroen, moeder van dochters Milou 11 en Nadine 9, freelance communicatieadviseur en woonachtig in De Bilt.

Klik voor meer info over het aanbod van The Team Building door naar de site via de roze button hieronder!

Floor is Lava-The Teambuilding Utrecht-kinderfeestje
The Floor is Lava
Naar de website