Uk&Puk Festival voor peuters en kleutersTerug naar het overzicht

3 april
Uk&Puk is een superleuk festival vol theater en dans, speciaal voor peuters en kleuters. Van avonturen naar het Wilde Westen tot een Romeo en Julia voor kleuters; er is voor ieder wat wils! Echt een aanrader!
Uk&Puk Festival Van zaterdag 28 t/m maandag 30 april 2018 presenteren Theater Kikker en Podium Hoge Woerd de tweede editie van het Uk&Puk Festival, hét festival vol theater en dans voor peuters en kleuters. Laat je verwonderen, verbazen en betoveren door het superleuke programma en zoek een voorstelling uit die bij je past! Hieronder een greep uit de voorstellingen:

HiHaHuttenbouwers 2+
In HiHaHuttenbouwers ontluiken subtiel de verhalen. Stel je voor: midden op een veld omringd door boompjes staat een..., ja wat is het eigenlijk? Niemand weet het, daarom noemen we het, wat in ons opkomt. Samen met beeldend uitvinder Bert Vogels wordt er een fantasierijk universum gecreëerd dat met dauw, regen, zon, wind en sneeuw tot leven wordt gewekt. Eenbetoverende en speelse dansvoorstelling waarin we zon, wind, regen en sneeuw tegenkomen! 

Uk&Puk Festival

WalvisJong 2+
In WalvisJong is er een meisje dat aan het strand woont. Op een dag vindt ze een walvis. Hij is alleen, net als zij. Het meisje zorgt voor hem en neemt hem mee naar huis. Ze zingen samen over de zee. Want de walvis moet terug, snel terug... Een wonderlijke ontmoeting tussen een kind en een walvis! Deze voorstelling is geïnspireerd op het bekende boek De kleine walvis van Benji Davies.

Stekeblind 3+
In Stekeblind begint het met een brief van een Egel aan een Mol. Hij schrijft dat hij bij haar wil zijn. Samen praten over de dingen. Samen thee drinken voor het raam en naar buiten kijken. Schaapjes tellen en samen slapen in één bed. Stekeblind is een verhaal over de liefde, een Romeo en Julia voor kleuters. Over de liefde tussen een egel en een mol! 

Uk&Puk Festival Utrecht 2018

Oor Overboord 4+
Max is een wonderkind, tenminste dat zegt haar vader. Volgens hem is ze in heel veel dingen goed. Veters strikken, klokkijken, karate.. Maar soms wil Max gewoon even helemaal niets. Niet iets oefenen, geen opdrachtjes en zeker niet luisteren naar anderen. Soms wil ze alleen maar stilte. En zomaar een beetje ronddobberen in haar eigen bedenksels. Oor Overboord is een kleutervoorstelling vol verbeeldingskracht en mooie liedjes. 

Uk&Puk Festival

Kijk voor meer info over deze en andere voorstellingen van het U&Puk Festival door naar Theater Kikker en Podium Hoge Woerd!