De leukste vakantiekampen van 2018Terug naar het overzicht

2 april
Op kamp! Het zijn de momenten die je als kind nooit meer vergeet: Zonder ouders op stap, gave avonturen beleven en een heleboel nieuwe vriendjes maken! Reserveer nu alvast een plekje voor één van deze toffe kampen in de mei- of zomervakantie 2018, want voor je het weet zijn ze volgeboekt.
Vakantiekampen voor de meivakantie en de zomervakantie 2018
Er zijn dit jaar (2018) weer zoveel leuke vakantiekampen! En of je kind nu een andere taal wil leren, op zoek is naar avontuur of alles wil weten over programmeren; het is allemaal mogelijk! Ideaal, er zijn zowel kampen met overnachten als kampen waarbij je lekker thuis slaapt, voor ieder wat wils dus!

Bedwing de golven
Leeftijd: 8-16 jaar
In slaap vallen en wakker worden met het geluid van de zee.. leren surfen, suppen, raften en meer. Deze vijf actieve dagen in Zandvoort worden de tofste van de héle vakantie! Reserveer nu een plekje voor het Protest Surfcamp. Woon je in de buurt en slaapt jouw kind liever thuis, dan kan dat ook!

Kamp voor Sterren
Leeftijd: 7-13 jaar
Kan jouw zoon of dochter wel een steuntje in de rug gebruiken? Stichting De Ster organiseert toffe vakantiekampen waar kids plezier maken én werken aan zelfvertrouwen en weerbaarheid. Het wordt een onvergetelijke vakantieweek vol verrassingen en leuke activiteiten!

Protest en Kamp voor sterren

Voor ieder wat wils
Leeftijd: 7-19 jaar
Of jouw kind nu een waterrat is, een vreemde taal wilt leren of een echte meidenvakantie zoekt, bij Vinea zomerkampen vind je zeker een passend vakantiekamp! Sportief, cool, leerzaam of avontuurlijk. Vinea heeft het allemaal!

Actief & avontuur
Leeftijd: 5-13 jaar
Lekker naar buiten om te klimmen, klauteren en héél véél avonturen te beleven! Club Adventure in Overasselt en Oldenbroek heeft een ruim aanbod supergave zomerkampen (ook zonder overnachting). Welke van de vakantiekampen je ook kiest, avontuur én plezier staan centraal!

Vinea en Club Adventure

Summer Camp
Leeftijd: 4-12 jaar
Je kind beleeft met Engels voor Bengels een te gekke week, volledig in het Engels. Op een leuke en speelse manier leren de kinderen Engels door middel van sport, creativiteit en dans! Gewoon bij jou in de buurt!

Leren programmeren
Leeftijd: 8-13 jaar
Wil je leren hoe je een website of game bouwt? Meld je dan aan voor één van de Codekampen van Bomberbot! Heeft jouw kind nog geen ervaring met programmeren? Geen probleem, tijdens codekamp begin je met de basisprincipes. Er zijn kampen in de meivakantie en de zomervakantie.

Summer camp en Bomberbot

Kinderbende
Leeftijd: 7-12 jaar
Speurneuzen opgelet! Ga op kamp met de Kinderbende en beleef spannende avonturen. Kinderbende heeft kampen voor in de zomer, herfst en winter! Tijdens elk kamp moet er een andere mysterie of probleem worden opgelost. Help jij mee?

Showbizz Summer Week
Leeftijd: 5+
Beroemd worden is de droom van menig kind. Je een ster voelen, daar draait de Showbizz Summer Week om. Hét dagkamp voor kids die graag willen meemaken hoe het is om een popster te zijn. Met o.a. een limousine experience, dans, zang, interviews én een ontmoeting met een BN'er!Veel plezier met kiezen!

Nieuwsgierig naar de overige kampen in jouw regio? Bekijk het volledige overzicht met vakantiekampen in en om Utrecht!