Geweldige Musicallessen!Terug naar het overzicht

Laat zien wie je bent! Musicallessen voor kinderen vanaf 4 jaar
Fanwork Musicals gelooft dat ieder kind zich kan ontwikkelen tot een zelfverzekerd persoon. Daarom geven ze iedere leerling de persoonlijke aandacht die hij of zij nodig heeft. Zo moedigen ze de leerlingen aan om hun eigen talenten en sterke eigenschappen te leren kennen én deze te ontwikkelen.

Fanwork Musicals vindt het belangrijk dat kinderen zichzelf en anderen accepteren en waarderen. Je mag laten zien wie je bent! En waar kan dat beter dan op de plek waar je leert zingen, dansen en acteren?

De leerlingen leren de basis van het musicalvak. In een lesseizoen wordt gewerkt aan alle disciplines; zang, dans en acteren. Voor elke discipline is er een vakdocent.

Waar en wanneer?
De musicallessen worden gegeven op woensdag en zaterdag bij Sportcentrum Ouderijn in Vleuten en bij Lucas Fitness in IJsselstein. Er zijn verschillende groepen; kinderen zitten altijd met leeftijdsgenootjes in een groep. Er zijn al lessen voor kinderen uit groep 1/2! 

Doe mee met de gratis proefles!

Voor meer informatie over FanWork Leidsche Rijn en Fanwork IJsselstein: klik op de websitebutton.


Olivia deed eens een proefles van Fanwork Musicals, kijk je met haar mee?

FanWork Musicals


Openingstijden De musicallessen worden gegeven op woensdag en zaterdag. Zie exacte tijden de website via de roze button. Prijs €8,50 per uur bij jaarabonnement, €9,45 per uur bij maandabonnement Naar de website Direct mailen Telefoonnummer
Meer leuke tips

Tips van de maand

Blogs & filmpjesAlle blogs

Uitgelicht

Nazomertips en supertoffe kinderfeestjes

Nazomertips en supertoffe kinderfeestjes

Hebben jullie nog een kinderfeestje in te halen? Of bijna een jarige thuis? Hieronder vind je een aantal van onze favoriete feestjes. Check zeker ook de tips voor een heerlijke nazomer!

Check onze tips