Start kindercursussen!Terug naar het overzicht

Muzieklessen voor alle leeftijden bij DUMS. Van piano tot gitaar, alleen of samen, speel mee!
Muziek maken is leuk… en maakt slim! De Utrechtse Muziekschool DUMS heeft een leerlijn gemaakt voor kinderen van 0 tot 12. Voor elke leeftijd en voor elk niveau bieden ze muzieklessen aan die passen bij de behoeftes van het kind.

In november gaat er weer een nieuw cursusblok van start! Wil jouw kind ook muzieklessen gaan volgen? Er zijn voor de diverse leeftijden nog plekken vrij bij een aantal lessen aan zowel het Domplein als de CultuurCampus in Vleuterweide.

Zo kun je samen met je peuter of dreumes naar de les Muziek voor de Allerkleinsten. Lekker samen zingen en bewegen op muziek, in kleine groepen. Voor kinderen in groep 5-8 is er de cursus Kinderen ontdekken Klassiek/Popmuziek waar instrumenten verkend worden. In de Speelklas krijgen kinderen een instrument te leen om te kijken of het bij ze past.

Dan zijn er ook nog de &SEMBLE- en B&ND-lessen voor beginnende spelers. Hier spelen kinderen samen met verschillende instrumenten. Met zang, beweging, improvisatie en gekke spelletjes wordt er echt een feestje gemaakt.

Klik voor meer info over de DUMS muzieklessen op de roze button!

DUMS (De Utrechtse Muziekschool)

Domplein 4 / Burchtpoort 5
Utrecht
Openingstijden Klik op de roze button voor de actuele cususdata. Naar de website
Meer leuke tips

Tips van de maand

Blogs & filmpjesAlle blogs

Uitgelicht

Opening Mediamuseum

Opening Mediamuseum

11 februari 2023 is het zover; het meest interactieve Mediamuseum ter wereld gaat open! Ontdek de invloed van media in een unieke ervaring. Reserveer snel je tickets, want dit moet je zien!

Kijk hier