Restaurant KEESTerug naar het overzicht

Dit kindvriendelijke restaurant in Houten met toffe speeltuin en mooi terras is echt top!
Bij KEES in Houten kun je heerlijk lunchen, genieten van een high tea of je laten verrassen door een uitgebreid diner. En er is nog veel meer mogelijk! Dit maakt KEES Houten dan ook heel geschikt voor een uitje met het gezin. 

Voor de kleintjes
Voor de kleine Keesjes is er een aparte speelhoek, waar je een boekje kunt lezen of lekker kunt spelen. Op de speciale kinderkaart zijn onder andere kroketten en kinderpizza's te vinden. Heb je de verschillende kindercocktails al eens uitgeprobeerd? Superleuk voor kinderen: kleur zelf je pizzakleurplaat in zoals je graag je pizza zou willen. De koks gaan vervolgens aan de slag om de pizza zo lekker mogelijk te maken!

Ideaal: er is een heerlijk terras met een leuke speeltuin. Geniet als ouders van een koud of warm drankje terwijl de kinderen lekker aan het spelen zijn!

Kinderfeestjes (i.v.m. Corona tijdelijk niet mogelijk)
Bij KEES Houten hebben ze ook ervaring met het organiseren van originele kinderfeestjes. Versier je eigen keukenschort en shake de lekkerste mocktails tijdens een mocktail workshop. Of laat zien dat er een echte chefkok in jou schuilt tijdens de pizza workshop en leer hoe je overheerlijkste pizza's bakt in een houtgestookte pizza oven.

Klik voor meer informatie over KEES Houten op de roze button!

Ideaal: er is volop (gratis!) parkeerruimte voor de deur.

Wist je dat je bij restaurant KEES iedere zondag kunt genieten van een kindvriendelijke familiebrunch? Dit is helaas tijdelijk niet mogelijk.

KEES eten & drinken

Koedijk 1
3992 LV Houten
Openingstijden Check de website voor de actuele openingstijden. Naar de website Direct mailen Telefoonnummer
Meer leuke tips

Blogs & filmpjesAlle blogs

Uitgelicht

World of Dinos met korting

World of Dinos met korting

Dinofan? Dan mag je de tijdelijke expo World of Dinos in Utrecht niet missen!

Bestel tickets met Kidsproof-korting en stap binnen in een prehistorische wereld!

Korting via Kidsproof