De BrandingTerug naar het overzicht

Restaurant De Branding: een heerlijke kindvriendelijke plek hartje Utrecht om te relaxen!
Restaurant De Branding is zo'n restaurant waar je prima met het hele gezin kan aanschuiven. Voor een lekker ontbijt op de zondagochtend, een lunch zomaar doordeweeks of een gezellige borrel of hapje eten met vrienden. Kinderen zijn van harte welkom in dit kindvriendelijke restaurant!

Op de kaart van Restaurant De Branding vind je goede en gevarieerde gerechten. Van clubsandwich tot hertenstoof. Ook kun je kiezen uit een lekker driegangenkeuzemenu. Aan de kinderen is ook gedacht. Er is een apart kindermenu waar ze ongetwijfeld iets lekkers op kunnen vinden: er zijn poffertjes en frietjes, maar je kunt ook gewoon een bammetje kaas bestellen.   

In het restaurant vind je heel leuk een speelhoek en een spelletjestafel. De kids kunnen daar spelen of wat meenemen naar de tafel. Er is genoeg te doen, zodat de volwassenen ook lekker kunnen genieten van een hapje en een drankje!

Restaurant De Branding is te vinden op de Croeselaan, vlak bij Utrecht CS en de Jaarbeurs. Ook handig om te onthouden: De Branding hoort bij Escaping, waar je een escape spel kunt spelen. Leuk voor een kinderfeestje of wie weet de jaarlijkse familiereünie! Vanaf 9 jaar kan iedereen de uitdaging aan gaan. Duurt een uurtje, gegarandeerd plezier!

Lees ook onze blog over Restaurant De Branding!

Restaurant De Branding

Croeselaan 303
3521BT Utrecht
Openingstijden maandag t/m vrijdag vanaf 09:00 en in het weekend vanaf 10:00 Naar de website Direct mailen Telefoonnummer
Meer leuke tips

Blogs & filmpjesAlle blogs

Uitgelicht

Gratis meet ‘n greets met schrijvers

Gratis meet ‘n greets met schrijvers

Tijdens de Kinderjury zijn alle kinderen van 6 t/m 12 jaar in Nederland de baas. Lees zoveel mogelijk boeken uit 2023, en stem in april op jouw favoriete boek.

Tip: plan vast zo'n toffe meet ‘n greet in de bieb!

Lees alles over de Kinderjury