Pret bij BatensteinBuitenTerug naar het overzicht

Ken je deze hotspot in Woerden al? Gratis toegang voor ouders en kids t/m 12 jaar!
BatensteinBuiten in Woerden; écht zo'n plekje dat je maar net moet kennen! En dat je daarna niet snel meer vergeet...  

Bij zomers weer is dit echt een superfijne plek voor ouders met wat jongere kinderen. De waterspeeltuin (spraypark) met verwarmd water is echt een feestje voor de jonge bezoekers. De grote spetter-, sport- en speelplaats heeft ruimte voor heel veel gezinnen. En niet onbelangrijk, ook voor ouders is het hier heel relaxed; er is goed nagedacht over de veiligheid én je kunt hier écht lekkere koffie drinken en nog veel meer lekkers krijgen.

Ook bij iets minder warm weer is het hier goed toeven, er is naast de waterspeeltuin namelijk nog veel meer te beleven. Er is een 12 holes midgetgolfbaan, een verjaardagshut (voor kinderfeestjes), een klim- en klauterplaats, een zandspeelplaats en een (air)trampoline. Verder zijn er schommels, een tokkel/kabelbaan, een tafeltennis tafel en een levensgroot schaakspel. Daarnaast is er een sportplein met onder andere freerun-mogelijkheden. 

Klik voor meer info over BatensteinBuiten in Woerden door naar de site via de roze button!

BatensteinBuiten

Van Helvoortlaan 40
3443 AP Woerden
Openingstijden Klik voor de actuele openingstijden door naar de site via de roze button. Naar de website Direct mailen Telefoonnummer
Meer leuke tips

Blogs & filmpjesAlle blogs

Uitgelicht

Nieuw: Universiteitsmuseum Utrecht

Nieuw: Universiteitsmuseum Utrecht

Het vernieuwde UMU is vanaf 6 september open! Een fantastisch familiemuseum vol onderzoek en wetenschap waar je zelf aan de slag kunt.

Komen jullie ook speuren en ontdekken?

Naar het UMU