Feest bij Beeld en GeluidTerug naar het overzicht

dinsdag 18 februari 2020

Beeld en Geluid

Media Parkboulevard 1
1217 WE Hilversum
Openingstijden Zie website, klik op de roze button Prijs Zie website, klik op de roze button Naar de website Direct mailen Toon telefoonnummer
Kinderen voor Kinderen bestaat 40 jaar en dat vieren ze in de voorjaarsvakantie bij Beeld en Geluid!
Tijdens de voorjaarsvakantie zing en dans je op de leukste Kinderen voor Kinderen-hits en ontmoet je jouw idolen. Kijk naar de mooiste fragmenten of ga op de foto met jouw favoriete koor uit de afgelopen 40 jaar. 

Superworkshops zang en dans!
Tijdens de superworkshops krijg je zangles van de échte Kinderen voor Kinderen-zangcoach en dans je mee met de danscoaches van Kinderen voor Kinderen.

Sing-a-long
Met presentator Ridder van Kooten zing je de leukste hits in de sing-along (ook leuk voor ouders!) en de kinderen van het koor staan klaar om met jou op de foto te gaan.

Online reserveren
Koop online alvast een ticket en reserveer snel jouw workshop want vol = vol.

Meet & Greet
Ontmoet jouw idolen uit het koor en misschien heb je wel een vraag voor ze?!

Parcours
Ga zelf aan de slag met het Kinderen voor Kinderen-parcours. Zing, dans, doe de quiz en bedenk een onderwerp voor een nieuw Kinderen voor Kinderen-lied! Heb je alle activiteiten gedaan? Dan ben je een echt Kinderen voor Kinderen-talent!

Check voor meer informatie over de workshops en het reserveren van je plek de website van Beeld en Geluid, klik op de roze button.

Tips van de maand

Blogs & filmpjesAlle blogs