Schaatsen in ZeistTerug naar het overzicht

zondag 16 februari 2020

Blik & Burgers

Filosofenlaantje 9
3703 DZ Zeist
Openingstijden Schaatsbaan: 12 januari t/m 1 maart
Maandag t/m donderdag: 09.00 uur tot 17.30 uur
Vrijdag t/m zondag 09.00 uur tot 20.00 uur
Prijs Entree: € 4,00
Schaatshuur: € 3,50
Entree + huur schaatsen: € 6,50
Naar de website Direct mailen
Bij Blik & Burgers in Zeist is een schaatsbaan opgezet! Kom je ook lekker schaatsen?
Heerlijk schaatsen kan nu bij Blik & Burgers! Bij deze leuke speeltuin kan je van 12 januari t/m 1 maart genieten van een mooie overdekte schaatsbaan. In de voorjaarsvakantie worden er zelfs allemaal leuke activiteiten georganiseerd op het ijs!

Wat is er nog meer te doen?
Bij Blik & Burgers kun je je sowieso goed vermaken met het hele gezin. Bij lekker weer kun je ook gebruikmaken van de speeltuin. Het leuke aan de speeltuin is dat ie voor meerdere leeftijden geschikt is. De kleinere kinderen vermaken zich heel goed in de zandbak, met de houten klimtoestellen en natuurlijk de schommels. Voor de iets oudere kinderen is de in het gras ingebouwde trampoline een groot feest.

Eten & drinken
Verder kun je bij Blik & Burgers heerlijk genieten van een hapje of een drankje. De kaart biedt volop keuze, ook voor kinderen: fruit, frietjes of gesmeerde bammetjes. Op de lunchkaart staan ook heerlijke broodjes, carpaccio en onweerstaanbare flammkuchen. In het weekend kun je hier ook 's avonds een hapje eten. Ideaal, een speeltuin waar de kinderen zich goed kunnen uitleven en waar zowel voor de ouders als de kinderen ook lekker eten op de kaart staat! Bij minder mooi weer is er ook voldoende ruimte om lekker binnen te zitten (in de winter mét houtkachel).

Klik voor meer info over door naar de site van Blik & Burgers via de roze button!

Tips van de maand

Blogs & filmpjesAlle blogs