Volg ons op Facebook voor meer leuke tips!

LenteboerderijTerug naar vorige pagina

maandag 2 april
  • Lenteboerderij
Mijzijde 6,3471 GM Kamerik
De Lenteboerderij bij De Boerinn is een heerlijk vrolijk familiefestijn! Kom je ook?
Op de Lenteboerderij geniet je met de hele familie van de lente! De kinderen kunnen creatief aan de slag, naar de jonge dieren toe, lekker buitenspelen of op avontuur op de boerderij. En voor de volwassenen? Geen zorgen, ook voor de (groot)ouders is er van alles te doen; van leuke workshops tot spellen voor de hele familie. En ook een foodtruck ontbreekt niet. Superleuk uitje met de hele familie, op Tweede Paasdag en op drie zondagen in april!

Tweede Paasdag
Op maandag 2 april kun je gezellig eieren komen schilderen. En er zijn er natuurlijk ook een aantal verstopt voor de zoekwedstrijd! Ga samen kanoën, boogschieten of skelteren. Verdwaal in het strodoolhof of maak een lenteknutsel in het Atelier. Ook kun je megabellen blazen of lekker springen op het springkussen. En natuurlijk kun je ook even gaan kijken bij de jonge dieren! Er zijn geitjes, lammetjes, een ezel en schaap, drie mini-varkentjes en nog veel meer. Dat wordt een topdag voor de hele familie!

Zondagen in april
Op de andere drie dagen (8, 15 en 22 april) kun je ook naar de Lenteboerderij. Kom kijken bij de Kees Konijn show of volg met z'n allen een leuke workshop. Schiet samen op de ballonnen met boogschieten of doe mee aan het boerentoernooi! Zaklopen, steppen en kruien wisselen elkaar snel af, maar er zijn nog meer onderdelen! De snelste tijd wint de eeuwige roem. En neem zeker ook even een kijkje bij de dieren. Volop leuke activiteiten voor de hele familie dus!

Klik voor meer info door naar de site van Boerderij de Boerinn via de roze button. Let op, koop tijdig je kaartjes!
  • Details
  • Kaart

Contactgegevens

Boerderij de Boerinn
Mijzijde 6
3471 GM Kamerik

Naar de website Direct mailen

Openingstijden

2, 8, 15 en 22 april 2018
Helaas, er is nog geen video beschikbaar van deze activiteit!