• Kidsproof.nl
  • Bezoek Kidsproof Vakantie
  • Bezoek Kidsproof Plus

Buitengoed de BoomgaardTerug naar het overzicht

woensdag 24 juli
Ontdek dit geheime plekje: een fantastisch kidsparadijs lekker dichtbij!
Goed verborgen achter hoge dennenbomen ligt dit bijzondere Buitengoed. Op Buitengoed de Boomgaard beleef je het ultieme buitengevoel: vrijheid, weids uitzicht en eindeloos veel mogelijkheden voor een heerlijke buitendag, korte vakantie of familie event.

Écht buitenspelen is waar het hier om draait. Klimmen, klauteren, springen en heerlijk modderbaden: het kan allemaal! Kinderen hebben de ruimte om vrij te spelen en zelf te ontdekken in de natuur. En terwijl zij zich onderdompelen in het koele water van de speelvijver met strandje of elkaar najagen in de speeltuin, heb je alle tijd voor jezelf. Neem plaats aan een picknicktafel, relax in het gras of plof neer bij het horecapaviljoen voor een verkoelend drankje en versnaperingen.

Maar er is meer te beleven. Kinderen kunnen met een schepnetje kriebeldiertjes zoeken, deelnemen aan een van de natuuractiviteiten, met de dieren knuffelen in het Beestenboeltje, of genieten van een potje klassieke adventure golf. Ook verhuren ze skelters voor de échte coureurs.

En weet je wat? Je kunt bij Buitengoed de Boomgaard ook je verjaardag vieren of een familiefeest geven. Het is zelfs mogelijk om elkaar hier onder de blauwe hemel het ja-woord te geven. Veel kan & mag. Je kunt er zelfs overnachten in een luxe Boomgaardlodge of glamping tent. Kom, en ontdek het zelf!

Klik voor meer info over dit mooie natuurplekje door naar de site via de roze button!

Buitengoed de Boomgaard

Parallelweg 9
3981 HG Bunnik
Naar de website Direct mailen
Meer leuke tips

Tips van de maand

Blogs & inspiratieAlle blogs

Uitgelicht

Zomervakantie bij het NMM

Zomervakantie bij het NMM

Klaar voor actie? In het buitenseizoen zijn er extra veel stoere activiteiten bij het Nationaal Militair Museum.

Wie is het snelste op de stormbaan? Rijd zelf in een mini-jeep en meer!

Bekijk het aanbod