Volg ons op Facebook voor meer leuke tips!

Assepoester en prins JaapTerug naar vorige pagina

woensdag 14 maart 2018
  • Assepoester en prins Jaap
Oude Gracht 63,3511 AD Utrecht
Prins Jaap wil het hart van Assepoester veroveren! Zou het lukken? In theater De Toverknol.
Assepoester en prins Jaap is weer een unieke kindervoorstelling van het gezellige kindertheater de Toverknol in Utrecht. Van zaterdag 24 februari t/m woensdag 4 april 2018 te zien op woensdagen en in de weekenden. Extra voorstellingen in de voorjaarsvakantie! De kinderen kijken hun ogen uit tijdens dit mooie sprookje.

Het verhaal
Assepoester woont samen met haar gemene stiefmoeder en stiefzusters Mitsy en Ditsy. Assepoester maakt het huis schoon, kookt, strijkt terwijl haar stiefmoeder –en zusters lekker schoppen, elke dag mooie kleren hebben, uitslapen en eigenlijk gewoon niks doen…

Op een dag komt er een uitnodiging voor het koninklijke bal want prins Jaap zoekt een prinses om mee te trouwen! Assepoester wil ook dolgraag naar het bal maar mag niet en heeft ook geen mooie jurk en schoenen…

Hoe gaat dit sprookje aflopen? Gaat Assepoester naar het koninklijke bal of blijft ze voor altijd het hulpje van haar stiefmoeder- en zusters?

Wat betekent een voorstelling bij kindertheater de Toverknol?
In een betoverend theater zitten alle kinderen op houten bankjes naast elkaar. Geroezemoes. Op de tafel staan kannen met rode limonade en een schaal met speculaasjes. Voor papa en mama is er koffie of thee. Het grote rode doek gaat open… ze gaan beginnen!

De Toverknol is een theater speciaal voor kinderen, waar iedere maand een nieuwe voorstelling wordt gespeeld. Een voorstelling duurt ongeveer drie kwartier, precies lang genoeg om de aandacht vast te houden.

Klik voor meer info over deze voorstelling of om te reserveren op de roze button.

Trouwens ook al zo leuk: bij De Toverknol kun je allerlei leuke, creatieve lessen volgen! Zoals toneel- en musicalles, of peuterdans en -muziek! Er start een nieuwe reeks lessen in de week van 19-23 maart 2018.
  • Details
  • Kaart

Contactgegevens

De Toverknol Utrecht
Oude Gracht 63
3511 AD Utrecht

Naar de website

Openingstijden

Van zaterdag 24 februari t/m woensdag 4 april 2018 te zien op woensdagen en in de weekenden. Extra voorstellingen in de voorjaarsvakantie!

Prijs

€9,-
Helaas, er is nog geen video beschikbaar van deze activiteit!