OnderwaterwereldTerug naar het overzicht

woensdag 17 april
Een verhaal dat zich helemaal afspeelt onder water bij Theater De Toverknol. Ben jij erbij?
Het gezellige kindertheater de Toverknol in Utrecht maakt altijd weer unieke kindervoorstellingen. De voorstelling 'Onderwaterwereld!' is nu te zien!

Onderwaterwereld
Leer Slimmy en Swimmy, de twee dansvissen, Sirena de zeemeermin, Jos de zeester/bink en de stoere El-vis kennen. De kroon van Sirena de zeemeermin is verdwenen. Samen proberen de helden de kroon terug te vinden en beleven ze hilarische momenten!

Deze voorstelling speelt van zaterdag 9 maart t/m woensdag 17 april.

Wat betekent een voorstelling bij kindertheater De Toverknol?
In een betoverend theater zitten alle kinderen op houten bankjes naast elkaar. Geroezemoes. Op de tafel staan kannen met rode limonade en een schaal met speculaasjes. Voor papa en mama is er koffie of thee. Het grote rode doek gaat open… ze gaan beginnen!

De Toverknol is een theater speciaal voor kinderen, waar iedere maand een nieuwe voorstelling wordt gespeeld. Een voorstelling duurt ongeveer drie kwartier, precies lang genoeg om de aandacht vast te houden.

Klik voor meer info over deze voorstelling of om te reserveren op de roze button!

De Toverknol Utrecht

Oude Gracht 63
3511 AD Utrecht
Openingstijden Deze voorstelling speelt van zaterdag 9 maart t/m woensdag 17 april. Naar de website
Meer leuke tips

Tips van de maand

Blogs & filmpjesAlle blogs

Uitgelicht

Buitenseizoen bij het NMM

Buitenseizoen bij het NMM

Ga klimmen en klauteren in de speeltuin, beklim de trappen van Gebouw '45 en word beloond met een geweldig uitzicht plus test je rij-skills in een mini-jeep of mini-tank. En er is nog veel meer te doen bij het Nationaal Militair Museum!

Stoer uitje