Like ons op Facebook!

RoodkapjeTerug naar vorige pagina

woensdag 18 april 2018
  • Roodkapje
Oude Gracht 63,3511 AD Utrecht
Nu in theater De Toverknol: een humoristische versie van het sprookje Roodkapje!
Roodkapje is weer een unieke kindervoorstelling van het gezellige kindertheater de Toverknol in Utrecht. Van zaterdag 7 april t/m zondag 13 mei 2018 te zien op woensdagen en in de weekenden. De kinderen kijken hun ogen uit tijdens dit mooie sprookje!

Het verhaal
Roodkapje gaat naar grootmoeder koekjes brengen in het bos. Haar moeder waarschuwt om niet van het pad af te gaan want in het bos woont de boze wolf... Roodkapje komt de wolf tegen maar is helemaal niet bang voor hem! De wolf begrijpt er niks van en denkt: 'Dit is vreemd, zo gaat het sprookje helemaal niet!'  

Een humoristische bewerking op het beroemde sprookje van Roodkapje. Maar... is het sprookje eigenlijk wel zo gegaan zoals de gebroeders Grimm hebben geschreven?

Wat betekent een voorstelling bij kindertheater de Toverknol?
In een betoverend theater zitten alle kinderen op houten bankjes naast elkaar. Geroezemoes. Op de tafel staan kannen met rode limonade en een schaal met speculaasjes. Voor papa en mama is er koffie of thee. Het grote rode doek gaat open… ze gaan beginnen!

De Toverknol is een theater speciaal voor kinderen, waar iedere maand een nieuwe voorstelling wordt gespeeld. Een voorstelling duurt ongeveer drie kwartier, precies lang genoeg om de aandacht vast te houden.

Klik voor meer info over deze voorstelling of om te reserveren op de roze button.
  • Details
  • Kaart

Contactgegevens

De Toverknol Utrecht
Oude Gracht 63
3511 AD Utrecht

Naar de website

Openingstijden

Van zaterdag 7 april t/m zondag 13 mei 2018 te zien op woensdagen en in de weekenden.

Prijs

€9,-
Helaas, er is nog geen video beschikbaar van deze activiteit!