Flower Bomb (6+)Terug naar het overzicht

zondag 28 november 2021
Een te gek gezinsuitje in de creatieve werkplaats bij De Vrijstaat. Door Kidsproof getest!
Op zoek naar creatief gezinsuitje voor de zondagmiddag? Kom naar Flower Bomb op De Vrijstaat. Kunstenaar Jolanda Schouten neemt je mee op ontdekkingstocht door de Tuin en in de werkplaatsen ga je zelf aan de slag.

Benieuwd wat je allemaal kunt doen? Maak een eigen aquarel van bloemen in het Tuinatelier, neem deel aan de theeceremonie in de Theetuin, maak je eigen bloembom in de Kleiwerkplaats en bouw mee aan het Tuintapijt van vilt. En als het weer het toelaat, kun je samen de buitenruimte veroveren door middel van Guerrilla Gardening.

De creatieve werkplaats Flower Bomb is het hele jaar geopend en verandert net als de natuur per seizoen. Flower Bomb opent 6 juni 2021. Vanaf dan is de creatieve werkplaatst t/m 28 november 2021 elke zondag en in de schoolvakanties open voor bezoekers.

Nieuwsgierig geworden? Klik voor meer info door naar de website van De Vrijstaat via de roze button en reserveer een plekje!

De Vrijstaat

Hof van Monaco 3
3541 DT Utrecht
Openingstijden Flower Bomb is t/m 28 november 2021 elke zondag en in de schoolvakanties open voor bezoekers. Naar de website Direct mailen Telefoonnummer
Meer leuke tips

Tips van de maand

Blogs & filmpjesAlle blogs

Uitgelicht

Toffe tips voor de sinterklaasperiode

Toffe tips voor de sinterklaasperiode

Sinterklaas is weer in het land! We hebben de leukste sintuitjes en andere sinterklaastips voor je verzameld. Zo komen jullie helemaal in de sfeer.

Check ze snel!

Naar de tips van Sint