De KookKeetTerug naar het overzicht

zondag 2 februari

De Vrijstaat

Hof van Monaco 3
3541 DT Utrecht
Openingstijden 4, 11, 18, 25 maart, 1 en 8 april + cateren op 28 maart (eindpresentatie KunstAcademie) Naar de website Direct mailen Toon telefoonnummer
Nu aanmelden! Ga samen met de Vrijstaat-kok in de keuken aan de slag en leer de kneepjes van het vak.
Hou je van koken of zou je het graag willen leren? Zie je jezelf al achter het fornuis staan? En durf je jouw gerechten aan anderen te serveren? Dan is De Vrijstaat KookKeet echt iets voor jou!

De KookKeet is een club van kinderen die samen met de Vrijstaat-kok een cateringbedrijf gaan runnen. Op zes woensdagmiddagen ga je in de keuken aan de slag en leer je de kneepjes van het vak. Wat je maakt mag je mee naar huis nemen, zodat de rest van de familie het ook kan proeven. Ook ga je speciaal koken voor een Vrijstaat-evenement, bijvoorbeeld voor een feestelijk opening of presentatie. Dan kun je je kookkunst aan het publiek laten zien, ruiken en proeven.

Begin maart 2020 start er weer een nieuwe editie van de KookKeet – dé kinderkookclub van De Vrijstaat. De kinderen leren verschillende gerechten maken en werken toe naar een echte cateringopdracht: het bedenken, maken en uitserveren van hapjes voor de openbare presentatie van De Vrijstaat KunstAcademie op 28 maart. In mei 2020 is er nog een tweede lessenreeks en maakt de KookKeet hapjes voor de première van de Vrijstaat-voorstelling DODO LIVE.

Nieuwsgierig geworden? Klik voor meer info door naar de website van De Vrijstaat via de roze button.

Tips van de maand

Blogs & filmpjesAlle blogs