icon-closeLandelijk Verzetsmuseum wk 19
icon-closeLandelijk Verzetsmuseum wk 19

De KookKeetTerug naar het overzicht

Nu aanmelden! Ga samen met de Vrijstaat-kok in de keuken aan de slag en leer de kneepjes van het vak.
Hou je van koken of zou je het graag willen leren? Zie je jezelf al achter het fornuis staan? En durf je jouw gerechten aan anderen te serveren? Dan is De Vrijstaat KookKeet echt iets voor jou!

De KookKeet is een club van kinderen die samen met de Vrijstaat-kok een cateringbedrijf gaan runnen. Op zes woensdagmiddagen ga je in de keuken aan de slag en leer je de kneepjes van het vak. Wat je maakt mag je mee naar huis nemen, zodat de rest van de familie het ook kan proeven. Ook ga je speciaal koken voor een Vrijstaat-evenement, bijvoorbeeld voor een feestelijk opening of presentatie. Dan kun je je kookkunst aan het publiek laten zien, ruiken en proeven.

Na de meivakantie start er een speciale buiteneditie van de KookKeet. In de tuin van het zomerhuis van de Vrijstaat-boerderij ga je koken met de heksenketel, broodjes bakken boven het open vuur en handig gebruik maken van wat de tuin je biedt. De laatste les maak je hapjes voor een bijeenkomst van HKU-studenten op De Vrijstaat. Dus wil jij graag leren koken en experimenteren met ingrediënten? Meld je dan nu aan!

De KookKeet bestaat uit 6 lessen op vrijdagmiddag (15:00-17:30 uur) en start op 21 mei.

Nieuwsgierig geworden? Klik voor meer info door naar de website van De Vrijstaat via de roze button.

De Vrijstaat

Hof van Monaco 3
3541 DT Utrecht
Naar de website Direct mailen Telefoonnummer
Meer leuke tips

Blogs & filmpjesAlle blogs

Uitgelicht

Zomerlessen

Zomerlessen

Zoef de piste af! Start begin mei met een leuke cursus van 8 lessen bij Skipiste Nieuwegein. Voor alle leeftijden en niveaus.

Wist je dat kinderen vanaf 3,5 jaar al mee kunnen doen?

Naar de piste