De Kattenkeet van KatoTerug naar het overzicht

vrijdag 11 juni 2021
Spannende theatervoorstelling van De Vrijstaat met een urban vibe. Koop nu kaarten!
De Vrijstaat produceert elk jaar een theatervoorstelling voor 8+ op basis van een nieuw geschreven theatertekst. Dit jaar is dat De Kattenkeet van Kato! 

De KattenKeet van Kato
Kato runt een streetfood restaurant in een afbraakwijk van CatCity. Honderden Zwerf Katten komen daar dagelijks langs om hun buik rond te eten aan haar beroemde Myam Myam soep. Samen met haar kattenbrigade biedt zij een levendige schuilplaats voor de straatkatten uit de buurt.

Maar dan blijkt dat de KattenKeet moet worden afgebroken om plaats te maken voor een gloednieuw appartementencomplex voor de Sjieke Poezen uit de stad. De Zwerf Katten en de Sjieke Poezen komen lijnrecht tegenover elkaar te staan. Aan welke kant staat inspecteur Cop Cat en welke rol speelt de Myam Myam soep van Kato hierin?

De familievoorstelling De KattenKeet van Kato is een spannende thriller met een urban vibe, waarin dubbelspel gespeeld wordt door de mysterieuze kattenkop Katja!

Kaartverkoop
De KattenKeet van Kato speelt van 11 t/m 16 juni in Podium Hoge Woerd. Dit is onder voorbehoud van de bekrachtiging van de voorgenomen stap 3 van het openingsplan per 9 juni. Gezien de corona-maatregelen is het aantal beschikbare kaarten beperkt.
 
Bekijk hier vast de trailer!Klik voor meer info over de voorstelling op de roze button!

De Vrijstaat

Hoge Woerdplein 1
De Meern
Naar de website Direct mailen
Meer leuke tips

Tips van de maand

Blogs & filmpjesAlle blogs

Uitgelicht

Tentoonstelling Straatbeeld

Tentoonstelling Straatbeeld

Laat je door kleurrijke straatorgel-beelden onderdompelen in hun theatrale wereld tijdens deze interactieve tentoonstelling.

Een heel vrolijk gezinsuitje waarbij je van alles zelf kunt doen!

Naar Museum Speelklok