Disney On Ice 2019Terug naar het overzicht

zondag 29 december

Jaarbeurs


Jaarbeurs Utrecht
Openingstijden Rotterdam AHOY: 11 t/m 15 december 2019
Jaarbeurs Utrecht: 21 t/m 29 december 2019
Prijs Zie website.
Reis naar de avontuurlijke wereld van Disney On Ice en laat je betoveren door een Magisch IJsfestival!
In december is het nieuwste ijsspektakel van Disney On Ice te bewonderen: Disney On Ice presenteert Magisch IJsfestival. Al schaatsend voeren de bekende Disney-figuren je mee naar een betoverende wereld waar de onvergetelijke Disney-verhalen tot leven komen.

Vaar mee met de dappere zeevaarder Vaiana en halfgod Maui op hun tocht om het gestolen hart van Te Fiti terug te brengen. Reis naar de winterse wereld van de koninklijke zusjes Anna en Elsa,de hilarische sneeuwman Olaf, bergbewoner Kristoff en zijn rendier Sven uit Disney’s Frozen en leer dat ware liefde magisch is. Duik diep in de oceaan en zie hoe Sebastiaan samen met Ariël de boel op stelten zet. Raak verstrikt in een bende boeven als de pittige Rapunzel en haar bondgenoot Flynn Rider langskomen. Laat je meevoeren door Belle en het Beest als het Beest en zijn magische personeel aan Belle hun ijsdanskunsten laten zien.

Deze prachtige ijsshow is superleuk voor de hele familie! Klik voor meer info en tickets door naar de site via de roze button!

Alvast de magische sfeer proeven? Bekijk onderstaande preview
Beeld: (c) Disney, (c) Disney/Pixar, (c) Feld Entertainment

Doe je mee aan de prijsvraag op Facebook, klik hier dan voor de actievoorwaarden.

Tips van de maand

Blogs & filmpjesAlle blogs