FutureLand viert de herfst!Terug naar het overzicht

zaterdag 16 oktober 2021
FutureLand organiseert deze herfstvakantie coole activiteiten voor het hele gezin!
In de herfstvakantie zijn er weer volop leuke dingen te doen bij FutureLand op Maasvlakte 2!

Kidsquiz
Pak de stemkastjes erbij! Kids en ouders kunnen in de vakantie meedoen aan de leuke en actieve Kidsquiz mét demonstratie van technische proefjes. Doe daarna ook de speurtocht door FutureLand! Deelname aan de quiz is gratis, reserveren niet nodig.

Knutselen in FutureLand
Op verschillende dagen in de herfstvakantie zijn er leuke knutselworkshops! Beschilder stenen, een canvas of knutsel een container. De verschillende activiteiten worden wisselend aangeboden. Zie de agenda voor de data.

Speurtocht Maasvlaktestrand
Speurneuzen gezocht! Wil je speuren op het Maasvlaktestrand? Haal je gratis speurtocht op bij FutureLand en ga zelf op pad naar duin en strand en leer alles over de dieren en bedrijven in de omgeving.

Fossielenexpeditie
Zoek met fossielenspeurder Walter Langendoen naar archeologische schatten op het Maasvlaktestrand (10, 20 en 24 oktober).

Naast deze leuke activiteiten kun je ook nog een bezoekje brengen aan de vaste tentoonstelling. Ontdek de haven van de toekomst en leer alles over de modernste containerterminals, de grootste zeeschepen ter wereld en de nieuwste offshore ontwikkelingen in het bezoekerscentrum. Bekijk het geweldige uitzicht over de terminals vanaf het Panoramadek. 

Ook kun je een unieke vaartocht of rondrit maken door Maasvlakte 2. Dichter bij de allergrootste containerschepen kun je niet komen! 

Beleef de herfst in FutureLand! Klik voor alle info, tickets en maatregelen op de roze button.

FutureLand

Europaweg 902
3199 LC Maasvlakte Rotterdam
Openingstijden Zie de website voor meer info Prijs Entree voor FutureLand is gratis Naar de website Direct mailen Telefoonnummer
Meer leuke tips

Tips van de maand

Blogs & filmpjesAlle blogs

Uitgelicht

Fijne herfstvakantie met deze leuke tips!

Fijne herfstvakantie met deze leuke tips!

Hoera HERFSTVAKANTIE!

Bekijk onze favoriete tips en geniet van de vrije tijd met elkaar!

Toptips herfstvakantie