WinterspeurtochtTerug naar het overzicht

woensdag 19 februari 2020

Geertjes Hoeve

Thematerweg 5
3455SM Haarzuilens
Openingstijden Vanaf 6 december 2019 tot en met 1 maart 2020 kun je zoeken naar de winter bordjes op de boerderij. Prijs € 2,50 Naar de website Direct mailen Toon telefoonnummer
Doe jij ook mee met de leuke winterspeurtocht bij de Geertjes Hoeve in Haarzuilens?
Zoek naar alle winter bordjes op boerderij De Geertjes Hoeve, kan jij ze allemaal vinden? Raad het woord en krijg iets lekkers! Goed om te weten, deze leuke speurtocht kun je de hele winter volgen.

De Geertjes Hoeve
Geertjes Hoeve is een recreatieve boerderij in het mooie Haarzuilens waar kinderen heel fijn kunnen spelen! Op het boerenerf is van alles te ontdekken en te beleven. Speel in het zand, de kleine speeltuin of trap rond op de kleine fietsjes. Bij minder mooi weer kunnen kinderen ook heerlijk binnen spelen. Ook leuk, voer de geitjes. Beetje bix op je hand en de geiten zullen heel blij met je zijn! 

Zin om even lekker te zitten en iets te eten/drinken? Er is een lekker terras maar ook een fijn restaurant (een verbouwde stal, gaaf!) met een uitgebreide kaart. Van een heerlijk boerenbroodje tot een pannenkoek en een lekkere kaasplank; het kan allemaal.

Klik voor meer info over Geertjes Hoeve naar de site via de roze button.

Tips van de maand

Blogs & filmpjesAlle blogs