Op avontuur bij GeoFortTerug naar het overzicht

zondag 24 oktober
Kom deze herfst speuren, experimenteren en spelen op dit spannende forteiland!
Op dit spannende forteiland draait alles om de aarde! Stap in een lift die zich dwars door de aardbodem boort, raak gedesoriënteerd in de ondergrondse gang, vind je weg als een zalm door het doolhof, schep landschappen in de interactieve zandbak en ervaar Nederland in duizend miljard Minecraft blokjes.

Ook kun je speuren, klauteren en met water spelen in de Vleermuisspeurtuin van Staatsbosbeheer. Schuif aan op het terras of ga gezellig in het WereldPan restaurant zitten en geniet van heerlijke pannenkoeken!

Grote Minecraft Workshop
Te gek voor fans van Minecraft! Wist je dat Minecraft ontzettend leerzaam is? GeoFort heeft namelijk heel Nederland in Minecraft ingeladen met 1000 miljard Minecraft blokken en heel het land kan worden ontdekt. Zo kun je op het dak landen van je huis en digitaal door de eigen buurt vliegen.

Tijdens de workshops van GeoFort wordt Minecraft naar een volgend level gebracht. Niet alleen worden de navigatie-vaardigheden op de proef gesteld ook de eigen bouw-skillz worden aangesproken. In een korte tijd kan er zomaar een fantastisch bouwwerk uit de grond worden gestampt.

De extra Minecraft workshop staat los van de GeoExperience. De workshop duurt 60 minuten en wordt in de herfstvakantie op veel dagen aangeboden. Let op, reserveer vooraf voor de workshop!

Gratis kidscollege over klimaatverandering | 8 t/m 12 jaar
Ter gelegenheid van de Kinderboekenweek komt schrijver Marc ter Horst. Hij is schrijver van diverse boeken over natuur, geschiedenis en de aarde. Op donderdagmiddag 21 oktober komt hij een mini-college klimaatverandering geven naar aanleiding van zijn boek Palmen op de Noordpool.

Een interactieve presentatie van een half uur vol spannende verhalen, grappige illustraties en praktische tips. Deelname is gratis, maar wel graag even aanmelden via de de website. 

GeoFort ligt in Herwijnen. Misschien ken je die plaats niet, maar je bent er eigenlijk zo. Parkeren kan op het parkeerterrein van GeoFort en is gratis.

Benieuwd wat er nog meer te doen is? Klik voor meer info door naar de website van GeoFort via de roze button.

GeoFort

Nieuwe Steeg 74
4171 KG Herwijnen
Openingstijden Klik door naar de site voor de actuele openingstijden Naar de website
Meer leuke tips

Tips van de maand

Blogs & filmpjesAlle blogs

Uitgelicht

Fijne herfstvakantie met deze leuke tips!

Fijne herfstvakantie met deze leuke tips!

Hoera HERFSTVAKANTIE!

Bekijk onze favoriete tips en geniet van de vrije tijd met elkaar!

Toptips herfstvakantie