Wrahhh, World of DinosTerug naar vorige pagina

zondag 19 augustus
  • Wrahhh, World of Dinos
  • Wrahhh, World of Dinos
  • Wrahhh, World of Dinos
  • Wrahhh, World of Dinos
Jaarbeursplein,3521 AL Utrecht
Oog in oog met brullende dino’s tijdens de dino expo in Utrecht. Nu korting via Kidsproof!
World of Dinos is de grootste dino expo van Europa en start deze zomer in Utrecht. Daarna gaat de expo verder rondreizen.

Huiver bij brullende T-Rexen en ervaar de verpletterende schoonheid van onder meer de Brachiosaurus en Triceratops. World of Dinos bestaat uit meer dan zestig levensechte, bewegende dino’s die op ware grote tentoongesteld zijn in decors die passen bij hun natuurlijke leefomgeving.

Naast de levensechte dino's is er nog veel meer! Er zijn speurtochten en een bioscoop waar doorlopend documentaires getoond worden. Ook kun je een ritje maken op een dino. Hoe cool is dat? Kinderen kunnen ook zelf fossielen opgraven in het zand. Misschien vinden ze wel de botten van hun favoriete dino! En aan het einde van de expo is een speciale speel area ingericht met springkussens en andere attracties. 

De expo is van 7 juli tot en met 2 september te zien in de Jaarbeurs en echt een fantastisch familie uitje tijdens de zomervakantie!

Wil jij tickets voor de eerste openingsweken? Koop dan nu via Kidsproof je tickets voor deze te gekke Dino Expo met korting! Klik hiervoor door naar de site via de roze button.
  • Details
  • Kaart

Contactgegevens

Jaarbeurs Utrecht
Jaarbeursplein
3521 AL Utrecht

Naar de website

Openingstijden

De dino expo is van 7 juli tot en met 2 september te zien in de Jaarbeurs Utrecht. Klik door naar de site voor de exacte openingstijden.
Helaas, er is nog geen video beschikbaar van deze activiteit!