Kasteel de HaarTerug naar vorige pagina

vrijdag 13 juli 2018
  • Kasteel de Haar
  • Kasteel de Haar
Kasteellaan 1,3455 RR Haarzuilens
Kom naar Kasteel de Haar en voel je een echte prinses of ridder! Veel leuke kinderactiviteiten.
Voor kinderen is dit kasteel het ultieme sprookjesslot! Doe een leuke speurtocht en ontdek alles over het leven op een kasteel of ontdek het park.

Kasteelspeurtocht
Met de kasteelspeurtocht leren kinderen alles over het leven op een kasteel. Er zijn twee verschillende speurtochten verkrijgbaar.

De 'Speurtocht voor kastelenkenners' is voor de jonge kasteelbezoekers die al goed kunnen lezen en die willen ontdekken of zij alle vragen juist weten te beantwoorden.

De speurtocht 'Kijken voor kleintjes' laat de jongste bezoekertjes zoeken naar een aantal mooie objecten die op de speurtocht staan. De speurtochten zijn verkrijgbaar bij de kassa in de kasteelwinkel.

Parkspeurtocht
In het park van Kasteel de Haar kunnen kinderen een spannende speurtocht volgen. Daarbij komen zij langs de mooiste plekjes! En ze leren van alles over het kasteel en het park, maar ook over de dieren. Als alle vragen van de speurtocht goed zijn beantwoord verschijnt er een woord.

De speurtocht kost € 1 (excl. parkentree) en is met name geschikt voor kinderen vanaf 6 jaar. De tocht duurt ca. 60-90 minuten. De parkspeurtocht is verkrijgbaar in de kasteelwinkel.

Achter het Tuynhuis ligt het doolhof. Hier kun je heerlijk rond (ver)dwalen samen met je (klein)kinderen. Kun jij het hart van het doolhof vinden? Links achterin het landschapspark is het hertenkamp. Hier vind je het hele jaar een grote groep damherten!

Even een pauze nodig? Geniet van een heerlijke kop koffie of thee met een stuk huisgemaakte appeltaart bij het Tuynhuis van Koetshuis de Haar.

Kortom, genoeg te beleven bij Kasteel de Haar! Klik voor meer info over Kasteel de Haar op de roze button.
  • Details
  • Kaart

Contactgegevens

Kasteel de Haar
Kasteellaan 1
3455 RR Haarzuilens

Naar de website Direct mailen

Openingstijden

Kasteel: 11.00 - 17.00 uur
Park: 09.00 - 17.00 uur
Kasteelwinkel: 09.00 - 17.00 uur

Klik voor de actuele openingstijden door naar de site van Kasteel de Haar via de roze button.

Prijs

Museumkaart is geldig. Klik voor de actuele tarieven door naar de site via de roze button.
Helaas, er is nog geen video beschikbaar van deze activiteit!