Voor alle speurneuzenTerug naar het overzicht

zondag 13 juni 2021
Kies een van de gratis speurtochten bij Kasteel de Haar en ontdek alles over het kasteel en de tuinen!
Bij Kasteel de Haar heb je het idee dat je echt even helemaal weg bent en waan je je in een andere wereld. Zijn jullie van plan een bezoek te brengen aan Kasteel de Haar met de daarbij horende park en tuinen? Word een echte speurneus met onderstaande speurtochten. De hele maand juni, juli en augustus gratis tijdens een kasteelbezoek!

Vergeet niet je toegangsticket te boeken voor een bezoek aan het Kasteel of een bezoek aan de tuinen. In verband met drukte zijn er tijdsloten. Tip: koop je kaartjes online, dan voorkom je dat je lang moet wachten. 

ZOO-k het dier van De Haar (t/m 7 jaar)
In en rond Kasteel de Haar zijn ontelbaar veel dieren te ontdekken. De baron en barones waren dól op dieren. Als je héél goed zoekt kun je veel echte en fantasiedieren ontdekken in het kasteel en in de prachtige tuinen. Vind jij ze allemaal? Aan de hand van een eigen opdrachtenboekje kom je al speurend van alles te weten over alle dieren in het kasteel en in de kasteeltuin.

Kijktocht op bezoek bij de baron (8+)
Ben jij een echte Kasteel de Haar kenner? Wil je alles te weten komen over het luxe leven dat de baron en barones van Kasteel de Haar leidde? Dan moet je echt op ontdekkingstocht met onze kijktocht. De laatste bewoners van Kasteel de Haar Thierry van Zuylen van Nijevelt van De Haar en barones Gabrielle van Zuylen laten je alle mooie ruimtes van het kasteel zien! Bereken onderweg hoe hoog de Main Hall eigenlijk is en ontdek de favoriete kleur van architect Pierre Cuypers. Voor echte speurders en kinderen met oog voor detail.

Zowel het kasteel als de tuinen zijn een bezoek zeker waard, echt een speciaal familie-uitje!

Wist je dat je ook gezellig kunt picknicken in het park? Neem zelf een mandje mee of koop iets lekkers bij de horeca in het park!

Klik voor meer info over Kasteel de Haar op de roze button!

Kasteel de Haar

Kasteellaan 1
3455 RR Haarzuilens
Openingstijden Klik door naar de site voor de actuele openingstijden. Prijs Museumkaart is geldig. Klik voor de actuele tarieven door naar de site via de roze button. Het is ook mogelijk om alleen een kaartje voor het park te kopen. Naar de website Direct mailen Telefoonnummer
Meer leuke tips

Tips van de maand

Blogs & filmpjesAlle blogs

Uitgelicht

Tentoonstelling Straatbeeld

Tentoonstelling Straatbeeld

Laat je door kleurrijke straatorgel-beelden onderdompelen in hun theatrale wereld tijdens deze interactieve tentoonstelling.

Een heel vrolijk gezinsuitje waarbij je van alles zelf kunt doen!

Naar Museum Speelklok