Leuke ParkspeurtochtTerug naar het overzicht

zaterdag 24 september 2022
Bezoek de prachtige tuinen van Kasteel de Haar en leer spelenderwijs meer over het park en het kasteel!
Of je Kasteel de Haar nu bezoekt om het park, de wonderlijke geschiedenis, de tentoonstellingen, de tuinen, de hertjes of om te trouwen, je waant je even in een andere wereld. Achter elke deur, elk detail, elke bloem uit de kleurrijke tuinen, schuilt wel een verhaal. Over andere tijden, andere culturen, andere figuren.

De Haar is het grootste kasteel van Nederland, dat ooit privébezit was van de familie van Zuylen en waar haar nazaten nog steeds jaarlijks verblijven. Ook de internationale jetset uit de vorige eeuw bezocht met regelmaat het kasteel.

Zowel het kasteel als de tuinen zijn een bezoek zeker waard, echt een speciaal familie-uitje!

Wist je dat je ook gezellig kunt picknicken in het park? Neem zelf een mandje mee of koop iets lekkers bij de horeca in het park!

Parkspeurtocht
Houd jij van speuren? Ben je dol op kastelen? En lijkt het je leuk om al spelenderwijs meer te leren over het park en het kasteel? Kom dan speuren met de parkspeurtocht en ontdek de mooiste plekken!

In de tuinen van Kasteel de Haar kan je (samen met je mede-speurder) een spannende speurtocht volgen. Loop langs de mooiste plekjes en ontdek alle leuke weetjes over het kasteel, het park én over de dieren die hier wonen.

Je bent gemiddeld één uur bezig met de speurtocht en komt onder andere langs de rozentuin, het doolhof en het hertenkamp. Leer over het ontstaan en de magie van het park. Tijdens het speuren ga je op zoek naar de antwoorden op verschillende vragen. 

De speurtocht is met name geschikt voor kinderen vanaf 6 jaar en duurt +/- één uur. De speurtocht is op dit moment gratis te verkrijgen door tijdens je bezoek een QRcode te scannen.

Klik voor meer info over Kasteel de Haar op de roze button!

Check vooraf altijd even de actuele openingstijden.

Kasteel de Haar

Kasteellaan 1
3455 RR Haarzuilens
Openingstijden Klik door naar de site voor de actuele openingstijden. Naar de website Direct mailen Telefoonnummer
Meer leuke tips

Tips van de maand

Blogs & filmpjesAlle blogs

Uitgelicht

Kinderboekenweek in de Bibliotheek!

Kinderboekenweek in de Bibliotheek!

De bieb is natuurlijk een supergoede plek om de Kinderboekenweek te vieren. Dit jaar is het thema ‘gi-ga-groen’.

Er zijn te gekke kinderactiviteiten. Lees meer en reserveer!

Bekijk het aanbod