De Grote SlijmfilmTerug naar het overzicht

woensdag 19 februari 2020

Kinepolis Jaarbeurs Utrecht

Jaarbeursboulevard 300
3521 BC Utrecht
Naar de website
Beleef in de voorjaarsvakantie bij Kinepolis Jaarbeurs Utrecht de leukste films vanuit de luie stoel!
Hieronder een selectie van de leukste films tijdens de vakantie!

De Grote Slijmfilm
Indy (Bibi van YouTube) en haar BFF Olivia zijn net als alle kinderen over de hele wereld gek op slijm! De enige die een enorme hekel heeft aan slijm is Dominicus Duff. Door het succes van slijm verkoopt hij zijn eigen speelgoed niet meer en daarom wil hij al het slijm in de wereld verbieden en in beslag nemen. Lukt het Indy en Olivia om slijm te redden?

Sonic
Sonic (de supersnelle blauwe egel) en zijn nieuwe beste vriend Tom proberen samen de slechterik Dr. Robotnik te stoppen en de wereld te redden. Bij Kinepolis Jaarbeurs Utrecht kun je deze film niet alleen in 2D kijken maar ook met drie schermen in ScreenX én in MX4D. Met MX4D bewegen de stoelen mee, voel je de wind, ruik je allemaal geuren en zit je dus echt middenin de film!

Spike en de Magische Steen
In de voorjaarsvakantie is er een egel te zien bij Kinepolis! Namelijk de energieke en zelfverzekerde Spike. Wanneer de watervoorraad dreigt op te raken voelt Spike zich geroepen om het bos en de dieren te redden. Samen met Tjum de eekhoorn gaat ze op zoek naar de Magische Watersteen die in handen is van de gemene berenkoning Bantur.

Het Wilde Avontuur – met Harrison Ford!
Dit is het avontuurlijke verhaal van de heldhaftige hond Buck. Zijn rustige leventje komt plotseling op zijn kop te staan wanneer hij van zijn thuis in Californië wordt weggerukt en in de woeste natuur van de Yukon in Canada terechtkomt tijdens de Goudkoorts van eind 19e eeuw.

Kruimeltje
In deze film is Kruimeltje herenigd met zijn ouders, maar mist het spannende stadsleven. Hij besluit om weg te lopen, samen met zijn trouwe hond Moor. Maar wanneer hij onderweg naar de stad wordt tegengehouden door Anna en aan haar probeert te ontsnappen, worden zij allebei ontvoerd!

Bereikbaarheid
De bioscoop is makkelijk bereikbaar en ligt vlak naast het station. Wist je dat bezoekers van Kinepolis Jaarbeurs Utrecht ook gratis hun auto kunnen parkeren?

Klik voor meer info door naar de site via de roze button.

Leuk: Kinepolis heeft een speciaal filmboekje voor kids. Spaar je filmtickets op en ontvang een klein cadeautje!

Tips van de maand

Blogs & filmpjesAlle blogs