Superleuke films!Terug naar het overzicht

vrijdag 15 oktober 2021
Breng tijdens de herfstvakantie een bezoek aan Kinepolis Jaarbeurs Utrecht en geniet van superleuke films
De herfst is het perfecte seizoen om lekker met een bakje popcorn weg te zakken in de heerlijke luxe stoelen van Kinepolis en te genieten van deze TOFFE films!

Filmoverzicht:

Ron’s Gone Wrong
Een verhaal over de onhandige middelbare scholier Barney en Ron, zijn nieuwe wandelende en pratende digitale beste vriend. Ron’s hilarische storingen in het social media-tijdperk zorgen voor een reis boordevol humor, actie en avontuur!

The Addams Family 2
Iedereens favoriete griezelfamilie is terug in de nieuwe komische animatiefilm The Addams Family op avontuur. Dit keer raakt de Addams Family verzeild in bizarre avonturen wat leidt tot hilarische ontmoetingen met allerlei nietsvermoedende mensen.

Seal Team
Nadat zijn beste vriend is omgekomen bij een haaienaanval, stelt de vastberaden zeehond Quinn het Seal Team samen, om het op te nemen tegen een bende haaien die de zee onveilig maken. Ze zoeken de hulp van de ervaren strijder Claggart. Slaagt het Seal Team er met een paar trucjes, een beetje intelligentie en heel veel moed in om als team de rust terug te brengen in de zee?

My Sweet Monster
De stoere Prinses Barbara is heimelijk verliefd op Prins Edward, die ze alleen uit brieven kent. Als de doortrapte postbode Billy zijn oog laat vallen op Barbara en haar vader onder druk zet om met haar te trouwen, vlucht de prinses geschrokken weg van het paleis. Diep in het woud sluit ze een bijzondere vriendschap met het grote lieve monster ‘Boeman’ die de bossen beschermd. Boeman zet alles op alles om de kwaadaardige Billy te stoppen en het koninkrijk te redden.

Brandweerman Sam
Piekepolder wordt opgeschrikt door een reeks ongelukken. Maar er is ook een nieuwe held: Vliegende Man. Norbert-man en Superjaap doen hun uiterste best om de inwoners van Piekepolder te beschermen. Maar uiteindelijk is het natuurlijk weer Brandweerman Sam die de boel echt komt redden!

Wist je dat je bij Kinepolis Utrecht  ook een Familieticket kunt bestellen? Je ontvangt dan een korting voor het hele gezin!

Klik snel op de roze button en reserveer kaartjes!

Kinepolis Jaarbeurs Utrecht

Jaarbeursboulevard 300
3521 BC Utrecht
Naar de website
Meer leuke tips

Tips van de maand

Blogs & filmpjesAlle blogs

Uitgelicht

Fijne herfstvakantie met deze leuke tips!

Fijne herfstvakantie met deze leuke tips!

Hoera HERFSTVAKANTIE!

Bekijk onze favoriete tips en geniet van de vrije tijd met elkaar!

Toptips herfstvakantie