icon-closeLandelijk Watermonsters v2
icon-closeLandelijk Watermonsters v2

Superleuke films!Terug naar het overzicht

Bekijk deze familiefilms bij Kinepolis Jaarbeurs Utrecht vanuit je luie stoel. Een heerlijk uitje!
Ga met hele gezin naar Kinepolis Utrecht! Er zijn films voor alle leeftijden die je lekker in heerlijke stoelen kunt bekijken op het grote scherm. 

Bioscoop Kinepolis Jaarbeurs is met 14 zalen en 3.010 stoelen de grootste bioscoop van Utrecht, en een van de grootste van Nederland. Alle zalen zijn voorzien van haarscherpe laserprojectie. Voor een nog intensere filmervaring is er ook een Laser ULTRA- en een Dolby Atmos-zaal.

Hieronder een greep uit het uitgebreide filmaanbod voor deze zomervakantie:

Paw Patrol: De Film
De Film is het eerste avontuur op het witte doek gebaseerd op de populaire tv-serie. Als hun grootste vijand Humdinger burgemeester wordt van het nabijgelegen Avonturenstad en chaos begint aan te richten, trappen Ryder en de heldhaftige pups een hogere versnelling in om hem te stoppen. Terwijl één pup zijn verleden onder ogen moet komen, krijgt het team hulp van een nieuwe bondgenoot: de slimme teckel Liberty. Gewapend met nieuwe, coole gadgets en uitrusting, gaat de Paw Patrol de strijd aan om inwoners van Avonturenstad te redden.

Ainbo: Heldin van de Amazone
Ainbo is een meisje dat is opgegroeid in een klein dorpje in de diepste jungle van de Amazone. Candamo wordt beschermd door de reuze schildpad Motelo Mama. Wanneer Ainbo op een dag ontdekt dat haar land wordt bedreigd door een eeuwenoude demon Yucurunu, roept ze de hulp in van Motelo Mama. Samen met haar twee knotsgekke Amazone gidsen Vaca en Dillo gaat Ainbo op avontuur, vastbesloten om haar land en het volk te redden voordat het te laat is. 

De Nog Grotere Slijmfilm
Slijmcreator Indy (Bibi) verzint voor een groot Slijmgala een supertof nieuw slijmrecept. De jaloerse slijmcreator Benji (Matheu Hinzen) weet het recept te stelen en alles gaat mis. Lukt het Indy om Benji te stoppen en haar slijmfans terug te winnen?

Bereikbaarheid
De bioscoop is makkelijk bereikbaar en ligt vlak naast het station. Wist je dat er voor bezoekers van Kinepolis Jaarbeurs Utrecht een speciale parkeerregeling van toepassing is? Als je lekker in de buurt woont is de fiets natuurlijk een hele fijne optie!

Klik snel op de roze button om het volledige aanbod te zien en reserveer kaartjes!

Kinepolis Jaarbeurs Utrecht

Jaarbeursboulevard 300
3521 BC Utrecht
Naar de website
Meer leuke tips

Tips van de maand

Blogs & filmpjesAlle blogs

Uitgelicht

Zomer Natuur Challenge | 4+

Zomer Natuur Challenge | 4+

Met deze leuke challenge van Groen doet goed kunnen kinderen op avontuur tijdens de zomervakantie!

Vanaf 19 juli komt er iedere week een nieuw filmpje met een gloednieuwe challenge.

Meld je nu vast aan!