Superleuke films!Terug naar het overzicht

zaterdag 6 augustus 2022
Bekijk deze familiefilms bij Kinepolis Jaarbeurs Utrecht vanuit je luxe stoel, een echt vakantiegevoel!
Een bezoek aan Kinepolis Jaarbeurs Utrecht is altijd een feestje. Zak lekker weg in de luxe stoelen en geniet van de toffe films op een megascherm! Hieronder een greep uit het uitgebreide filmaanbod.

Minions: Hoe Gru Superschurk Werd
Zie in deze nieuwe 3D-animatiefilm hoe de grootste superschurk ter wereld zijn iconische Minions ontmoet en met hen de meest verschrikkelijke crew uit de filmgeschiedenis vormt. Samen nemen ze het op tegen een team van de meest onverschrokken criminelen in Minions: Hoe Gru superschurk werd.

Deze feel-good film voor de hele familie zit vol humor, verwijzingen naar pop-culture, vrolijke muziek en over-the-top actie.

Lightyear
Dit gloednieuwe sci-fi actie-avontuur vertelt het achtergrondverhaal van Buzz Lightyear, de ruimteheld die als inspiratie diende voor het bekende speelgoedfiguur uit de Toy Story-reeks. In Lightyear volgen we Buzz tijdens een spannende missie in de ruimte.

De Allergrootste Slijmfilm
Indy (Bibi) is terug in de Allerlaatste, Allergrootste en avontuurlijkste film van de Slijm-filmreeks! In De Allergrootste Slijmfilm gebeurt er iets verschrikkelijks: een belangrijk slijm ingrediënt raakt op waardoor slijm maken voor de hele wereld onmogelijk wordt! Indy gaat op zoek naar de oorsprong van dit slijmerige ingrediënt. Samen met haar slijmvrienden reist ze de hele wereld over en komen ze voor een slijmerig mysterie te staan. Lukt het Indy om het slijm weer terug te krijgen? 

DC Club van Super-Pets
Vanaf 3 augustus

In DC Club van Super-Pets (NL) zijn Krypto de Superhond en Superman elkaars allerbeste vrienden. Ze hebben dezelfde superkrachten en bestrijden samen de misdaad in Metropolis. Als Superman en de rest van de Justice League ontvoerd worden, moet Krypto een bonte beestenbende uit het asiel leren om te gaan met hun nieuwe krachten. Met hulp van Ace de hond, PB het hangbuikzwijn, Merton de schildpad en Chip de eekhoorn zal hij de superhelden moeten redden.

Bereikbaarheid
De bioscoop is goed bereikbaar en ligt vlak naast het station. Wist je dat er een speciale parkeerregeling voor bezoekers van toepassing is? Als je in de buurt woont is de fiets natuurlijk een fijne optie. 

Klik voor meer info door naar de site via de roze button.

Kinepolis Jaarbeurs Utrecht

Jaarbeursboulevard 300
3521 BC Utrecht
Naar de website
Meer leuke tips

Tips van de maand

Blogs & filmpjesAlle blogs

Uitgelicht

Zomer bij het NMM

Zomer bij het NMM

Klaar voor actie? In de zomer zijn er extra veel stoere activiteiten bij het Nationaal Militair Museum.

Wie is het snelste op de stormbaan? Rijd zelf in een mini-jeep en meer!

Bekijk het aanbod