Met de staking naar de biosTerug naar vorige pagina

woensdag 14 maart 2018
  • Met de staking naar de bios
Jaarbeursboulevard 300,3521 BC Utrecht
Wat ga jij doen met de staking? Bij Kinepolis Jaarbeurs draaien overdag superleuke films!
Ga lekker naar de film tijdens de stakinsdag van 14 maart! Bij Kinepolis Jaarbeurs draaien volop leuke films. Je kunt komen kijken naar Coco, Ferdinand en nog heel veel andere leuke kinderfilms. Ken je deze al? 

Early Man, AL
Het stenen tijdperk versus het bronzen tijdperk. Early Man is de nieuwste familiefilm uit de studio van Wallace & Gromit, Chicken Run en Shaun The Sheep. Een hilarische komedie die zich afspeelt in het begin der tijden. Holbewoner Dug en zijn stamgenoten rocken de steentijd, maar dan wordt hun vallei aangevallen door de machtige Lord Nooth en zijn stam uit de bronstijd. Samen met zijn vriend Zwijnkop bedenkt Dug een plan om zijn thuis te redden. Een prehistorisch potje voetbal tussen de twee stammen zal bepalen wie de vallei zal veroveren. Early Man zit vol met unieke karakters, woordgrappen en de typische, droge humor die we van Aardman Animations gewend zijn.

Ted & Het Geheim van Koning Midas, 6+
Ted Stones reist naar Las Vegas voor een presentatie van archeologe Sara Lavroff. Ze heeft bewijs gevonden van het bestaan van de Halsketting van Midas, de mysterieuze koning die volgens de mythe alles wat hij aanraakte in goud liet veranderen. De hereniging met Sara wordt verstoord wanneer een rijke slechterik haar ontvoert, om zo de talisman te vinden die oneindige rijkdom kan brengen. Samen met zijn vriendjes Belzoni de papegaai en Bieber de hond begint Ted aan een reis rond de wereld om Sara te redden. Onderweg ontmoet hij nieuwe vrienden…, maar ook nieuwe vijanden!

Bob de Bouwer - Mega Machines, AL
Scoop, Muck en Liftie zijn er helemaal klaar voor om Bob te helpen met de grootste klus die hij ooit heeft gedaan: een dam bouwen en een oude steengroeve veranderen in een waterreservoir voor Lentestad.

Klik voor kaartjes en het complete programma door via de roze button!

Leuk: Kinepolis heeft een Kinepolis Filmboekje voor kids. Spaar je kinderfilmtickets op en ontvang een leuk cadeautje! 
  • Details
  • Kaart

Contactgegevens

Kinepolis Jaarbeurs
Jaarbeursboulevard 300
3521 BC Utrecht

Naar de website
Helaas, er is nog geen video beschikbaar van deze activiteit!