SinterklaasfilmsTerug naar het overzicht

vrijdag 26 november 2021
Geniet van de nieuwe films bij Kinepolis Jaarbeurs Utrecht en kom in de Sinterklaasstemming!
Bij Kinepolis Jaarbeurs Utrecht geniet je van de leukste kinderfilms. Zak lekker weg in de luxe stoelen van Kinepolis en geniet van de nieuwe Sinterklaasfilms!

De Grote Sinterklaasfilm: Trammelant in Spanje
Als de boeven Mammie en Stan uit de gevangenis komen, besluiten ze wraak te nemen op Sinterklaas. Want hij heeft er tenslotte voor gezorgd dat ze daar terecht zijn gekomen. Ze reizen af naar Spanje om ervoor te zorgen dat Sinterklaas niet naar Nederland kan komen. Wanneer de Pieten merken dat alle deuren van het kasteel op slot zitten en de telefoonlijnen zijn doorgesneden breekt paniek uit, nu kunnen ze niet meer naar Nederland! Lukt het Sinterklaas en de Pieten om op tijd in Nederland te komen?

De Club van Sinterklaas & het Vergeten Pietje
In het nieuwste muzikale avontuur van De Club van Sinterklaas dreigt het jonge Pietje Fernando onbedoeld het Sinterklaasfeest in gevaar te brengen. Hij krijgt de belangrijke taak om op de gouden sleutel van Sinterklaas te passen, maar dan mist hij de boot. Met zijn beste vriend Pony draaft hij zo snel hij kan over land naar Nederland, maar komt hij nog op tijd? Een klein ramp dreigt, want zonder sleutel zal Sinterklaas geen kadootjes kunnen brengen bij alle kinderen die in huizen zonder schoorsteen wonen. Boordevol nieuwe, vrolijke liedjes van De Club Van Sinterklaas!

Bereikbaarheid
De bioscoop is makkelijk bereikbaar en ligt vlak naast het station. Wist je dat er een speciale parkeerregeling voor bezoekers van Kinepolis Jaarbeurs Utrecht van toepassing is? Als je lekker in de buurt woont is de fiets natuurlijk een hele fijne optie. 

Klik voor meer info over deze film bij Kinepolis Jaarbeurs Utrecht door naar de site via de roze button.

Kinepolis Jaarbeurs Utrecht

Jaarbeursboulevard 300
3521 BC Utrecht
Naar de website
Meer leuke tips

Tips van de maand

Blogs & filmpjesAlle blogs

Uitgelicht

Toffe tips voor de sinterklaasperiode

Toffe tips voor de sinterklaasperiode

Sinterklaas is weer in het land! We hebben de leukste sintuitjes en andere sinterklaastips voor je verzameld. Zo komen jullie helemaal in de sfeer.

Check ze snel!

Naar de tips van Sint