• Kidsproof.nl
  • Bezoek Kidsproof Vakantie
  • Bezoek Kidsproof Plus

Naar de bios in de zomer!Terug naar het overzicht

donderdag 11 juli 2024
Bekijk deze familiefilms bij Kinepolis Jaarbeurs Utrecht vanuit je luxe stoel, een echt vakantiegevoel!
Een bezoek aan Kinepolis Jaarbeurs Utrecht is altijd een feestje. Zak lekker weg in de luxe stoelen, heerlijk in de airco en geniet van de toffe films op een megascherm! Hieronder een greep uit het uitgebreide filmaanbod.

Verschrikkelijke Ikke 4 – 6 jaar
Gru en zijn familie keren terug in Verschrikkelijke Ikke 4 met stemrollen voor Jon van Eerd, Kim van Kooten en Pip Pellens opnieuw te horen als Gru, Lucy en Margot.

Binnenstebuiten 2 – 6 jaar
Disney en Pixar’s Binnenstebuiten 2 keert terug naar het brein van de inmiddels tiener geworden Riley, net op het moment dat het hoofdkantoor plotseling wordt gesloopt om ruimte te maken voor iets geheel onverwachts: nieuwe emoties! Plezier, Verdriet, Woede, Angst en Afkeer, die al lang op succesvolle wijze de boel runnen op het hoofdkantoor, weten niet hoe ze zich moeten voelen als Onzekerheid plotseling opduikt. En het lijkt erop dat ze niet de enige is. Binnenstebuiten 2 wordt geregisseerd door Kelsey Mann en geproduceerd door Mark Nielsen.

Superkrachten Voor Je Hoofd
Lev is megafan van superheld Healix, die supervillain Snotman (Dylan Haegens) op de meest spectaculaire manieren verslaat. In Lev’s dromen en als hij gamet kan hij alles, maar in het echte leven is hij onzeker omdat hij lastig kan lopen. Samen met zijn oma die alles durft gaat hij op avontuur om de échte Healix te ontmoeten en zijn superkracht te laten zien aan de wereld tijdens Comic Con.

Bereikbaarheid
De bioscoop is makkelijk bereikbaar en ligt vlak naast het station. Wist je dat er voor bezoekers van Kinepolis Jaarbeurs Utrecht een speciale parkeerregeling van toepassing is? Als je lekker in de buurt woont is de fiets natuurlijk een hele fijne optie!

Klik snel door naar de site via de roze button om te zien welke films er op dit moment draaien.

Kinepolis Jaarbeurs Utrecht

Jaarbeursboulevard 300
3521 BC Utrecht
Openingstijden Klik door naar de site via de roze button voor het actuele aanbod. Prijs Tip: je kunt ook een familieticket kopen, dan ben je vaak voordeliger uit. Naar de website
Meer leuke tips

Tips van de maand

Blogs & inspiratieAlle blogs

Uitgelicht

Zomervakantie bij het NMM

Zomervakantie bij het NMM

Klaar voor actie? In het buitenseizoen zijn er extra veel stoere activiteiten bij het Nationaal Militair Museum.

Wie is het snelste op de stormbaan? Rijd zelf in een mini-jeep en meer!

Bekijk het aanbod