Ludens - Utereg CentraalTerug naar het overzicht

maandag 8 augustus 2022
Tijdens deze toffe stadswandeling (gratis) ontdek je samen nieuwe plekken rondom het Centraal Station!
Resten van een berucht kasteel bekijken? Gave graffiti van Utregs bekendste inwoonster? Of skaten, sporten en dansen op de meest urban plekken? Tijdens deze wandeling kom je het allemaal tegen! 

Utereg Centraal
Lekker naar buiten gaan en bewegen vindt Ludens belangrijk. Daarom heeft Ludens deze stadswandeling gemaakt voor alle kinderen in Utrecht! Aan de hand van leuke opdrachten en weetjes worden jullie uitgedaagd lekker te bewegen en te ontdekken. Het Utrechtse stationsgebied lelijk en saai? Daar denk jij na deze wandeling wel anders over!

Ludens heeft 'm ontwikkeld in samenwerking met Utrechter en illustrator Jochem Coenen. Download de gratis route via de roze button en geniet lopend, met de step of met de kinderwagen van een aantal hoogtepunten van ons mooie stadsie!

Ludens is een kinderopvangorganisatie met unieke locaties in Utrecht en verschillende soorten opvang. Het is een maatschappelijke kinderopvang waarbij de winst opnieuw wordt geïnvesteerd in het welbevinden en de ontwikkeling van de kinderen en het bieden van maximale kansen. Ludens draagt hieraan bij met bijvoorbeeld peuteropvang voor kinderen met een taal-of ontwikkelingsachterstand.

Klik voor meer info op de roze button.

Ludens


Utrecht
Openingstijden Klik voor meer info op de roze button Naar de website
Meer leuke tips

Tips van de maand

Blogs & filmpjesAlle blogs

Uitgelicht

Zomer bij het NMM

Zomer bij het NMM

Klaar voor actie? In de zomer zijn er extra veel stoere activiteiten bij het Nationaal Militair Museum.

Wie is het snelste op de stormbaan? Rijd zelf in een mini-jeep en meer!

Bekijk het aanbod