Ludens - WinterwandelingTerug naar het overzicht

zaterdag 29 januari
Te gekke tip voor de vakantie: de nieuwe Zonnen en Sterrenwandeling in Utrecht (gratis)!
Een stevige basis waarbinnen kinderen zich spelenderwijs kunnen ontwikkelen, daar staat Ludens voor. Lekker naar buiten gaan en bewegen vindt Ludens ook belangrijk. Daarom heeft Ludens een heerlijke winsterse wandeling gemaakt, voor alle kinderen in Utrecht! 

Zonnen en Sterrenwandeling
Er valt heel wat te ontdekken in Utrecht. Daar kom je achter tijdens het wandelen van deze leuke Zonnen en Sterrenwandeling.

Ludens heeft 'm ontwikkeld in samenwerking met Utrechter en illustrator Jochem Coenen. Download de gratis route via de roze button en geniet van een aantal hoogtepunten van ons mooie stadsie. Heerlijk om even een frisse neus te halen tijdens de lockdown!

Ludens is een kinderopvangorganisatie met unieke locaties in Utrecht en verschillende soorten opvang. Het is een maatschappelijke kinderopvang waarbij de winst opnieuw wordt geïnvesteerd in het welbevinden en de ontwikkeling van de kinderen en het bieden van maximale kansen. Ludens draagt hieraan bij met bijvoorbeeld peuteropvang voor kinderen met een taal-of ontwikkelingsachterstand.

Klik voor meer info op de roze button.

Ludens


Utrecht
Openingstijden Klik voor meer info op de roze button Naar de website
Meer leuke tips

Tips van de maand

Blogs & filmpjesAlle blogs

Uitgelicht

DUMS: OPEN DAG

DUMS: OPEN DAG

Op 5 en 6 februari opent DUMS haar deuren voor iedereen die geïnteresseerd is in muziekles. Docenten staan deze dag klaar om meer te vertellen over hun instrument. Meld je aan!

Locatie CultuurCampus en locatie Domplein

Vooraf reserveren