Ludens - WinterwandelingTerug naar het overzicht

Te gekke tip: loop gratis de Zonnen en Sterrenwandeling in Utrecht!
Deze winter lekker naar buiten met de kinderen? Speciaal voor iedereen tussen 0 en 100 jaar heeft Ludens een gratis winterwandeling gemaakt! Ga samen op zoek naar zonnen en sterren in Utrecht Oost. Ontdek geheime tuinen, aai een enorme hond en loop over een verlaten treinspoor. Mèt originele kinderopdrachten en weetjes!  

Ludens vindt het belangrijk dat kinderen buiten kunnen bewegen én dat alle kinderen van deze wandeling kunnen genieten. Daarom is dit uitje gratis te downloaden. De wandeling is bovendien toegankelijk voor buggy’s, kinderwagens en rolstoelen.

Ludens is een kinderopvangorganisatie met unieke locaties in Utrecht en verschillende soorten opvang. Het is een maatschappelijke kinderopvang waarbij de winst opnieuw wordt geïnvesteerd in het welbevinden en de ontwikkeling van de kinderen en het bieden van maximale kansen. Ludens draagt hieraan bij met bijvoorbeeld peuteropvang voor kinderen met een taal-of ontwikkelingsachterstand.

Klik voor meer info over Ludens of om de route te downloaden door naar de site via de roze button.

Ludens Kinderopvang


Utrecht
Prijs Gratis Naar de website
Meer leuke tips

Tips van de maand

Blogs & filmpjesAlle blogs

Uitgelicht

Opening Mediamuseum

Opening Mediamuseum

11 februari 2023 is het zover; het meest interactieve Mediamuseum ter wereld gaat open! Ontdek de invloed van media in een unieke ervaring. Reserveer snel je tickets, want dit moet je zien!

Kijk hier