Museum SpeelklokTerug naar het overzicht

woensdag 3 november 2021
Zing, speel, draai, dans, lach, hoor en bewonder in het vrolijke museum Speelklok
Op zoek naar een leuke culturele activiteit? Kom dan naar Museum Speelklok in hartje Utrecht! Stap in de wondere wereld van de zelfspelende muziekinstrumenten in alle soorten en maten en laat je verrassen door de vrolijke muziek die vanuit alle hoeken van het museum klinkt.

Er valt ontzettend veel te zien en te horen in het museum! Ga mee met de Muzikale Tour en hoor de instrumenten live spelen, doe zelf ontdekkingen in de Museum Expeditie of bezoek de Koninklijke Kamer en strijk neer in het muzikale Museumcafé.

Tentoonstelling Straatbeeld
Naast de vaste collectie kun je nu ook genieten van de tentoonstelling Straatbeeld waarin een enorme verscheidenheid aan orgelbeelden is te zien. Paradeer met hofdansers uit de pruikentijd, spannend geklede ‘cheerleaders’ en exotisch geklede heren op de catwalk, dans met ze op de dansvloer en wandel samen, al muziek makend, door de straten van toen en nu.

Klik op de roze button om je ticket te reserveren en voor meer info!

Museum Speelklok

Steenweg 6
3511 JP Utrecht
Openingstijden Iedere dinsdag t/m zondag van 10.00 uur tot 17.00 uur geopend. Naar de website Direct mailen Telefoonnummer
Meer leuke tips

Tips van de maand

Blogs & filmpjesAlle blogs

Uitgelicht

Toffe tips voor de sinterklaasperiode

Toffe tips voor de sinterklaasperiode

Sinterklaas is weer in het land! We hebben de leukste sintuitjes en andere sinterklaastips voor je verzameld. Zo komen jullie helemaal in de sfeer.

Check ze snel!

Naar de tips van Sint