Naturalis is weer open!Terug naar het overzicht

zaterdag 19 juni
Reserveer snel voor Naturalis, het Europees Museum van het jaar 2021! Beleef en ontdek de natuur.
We hebben lang moeten wachten, maar eindelijk mogen we weer naar het museum. En natuurlijk gaan we dan naar Naturalis in Leiden, niet voor niets verkozen tot Europees Museum van het Jaar 2021! Dit is de oudste en meest prestigieuze museumprijs van Europa. Supertrots dat Naturalis deze prijs heeft gekregen!

Zien, doen en beleven: in Naturalis dompelt jong en oud zich onder in de wonderlijke wereld die natuur heet. Ga met de hele familie op ontdekkingstocht in prachtige tentoonstellingszalen vól met het mooiste uit de natuur. En natuurlijk is T. rex Trix er ook!

De entreezaal is sensationeel en gaat over LEVEN. Het neemt je mee langs de meest uiteenlopende landschappen: je start in de diepzee en eindigt bovenop een bergtop, bijna in de lucht. Onderweg ontmoet je een grote diversiteit aan planten en dieren.

Natuurlijk is er ook een zaal over de DINOTIJD zaal en nog veel meer, zoals een zaal De AARDE, DE IJSTIJD, DE VERLEIDING en nog veel meer. Echt een geweldig dagje uit met het hele gezin!

Van onschatbare waarde - nieuwe tentoonstelling
Natuurlijk bezoek je ook de nieuwe tentoonstelling Van onschatbare waarde. Dit zijn vijfentwintig absolute topstukken uit de collectie van Naturalis. Onder andere de Darwinvinken, uitgestorven Kaapse leeuw en de Diepenveen meteoriet staan in deze tijdelijke tentoonstelling die je als liefhebber van natuurhistorie gezien moet hebben. Let op, je moet voor deze tentoonstelling apart reserveren.

Corona maatregelen
Een bezoek aan Naturalis is nu een beetje anders dan anders, maar daardoor wel een veilig dagje uit. Zo reserveer je je tickets met een tijdslot van tevoren online, waardoor het bezoek over de dag wordt verspreid. Je reserveert een begintijd, de eindtijd bepaal je zelf.

Voor het reserveren van je tickets en meer informatie over de corona-maatregelen en Naturalis: klik door via de roze button.

Tip: Schrijf je in voor de Kidsproof nieuwsbrief en blijf op de hoogte.

Naturalis

Darwinweg 2
2333 CR Leiden
Openingstijden Zie website Prijs zie website Naar de website ReserverenDirect mailen Telefoonnummer
Meer leuke tips

Tips van de maand

Blogs & filmpjesAlle blogs

Uitgelicht

Fantastisch gezinsuitje

Fantastisch gezinsuitje

Maak een bezoekje aan Kasteel de Haar deze zomer extra leuk en kies voor een van de gratis speurtochten.

Echt een aanrader!

Bezoek het kasteel