• Kidsproof.nl
  • Bezoek Kidsproof Vakantie
  • Bezoek Kidsproof Plus

Ga mee op expeditie!Terug naar het overzicht

zaterdag 13 juli 2024
Een bezoek aan het Nederlands Openluchtmuseum voelt als een reis terug in de tijd!

Op expeditie in het Nederlands Openluchtmuseum in Arnhem

In de zomervakantie is er weer van alles te beleven in het Nederlands Openluchtmuseum. Ga met het hele gezin op expeditie! Ontdekken jullie alle negen expeditie locaties van het themajaar Keuzes bepalen je koers.

Maak een ritje met de historische tram en stap uit bij de Tramremise. Hier ontdek je hoe het is om in zo’n grote tram te rijden en misschien behaal je zelfs wel een tramdiploma! Bij de bakker op het Zaanse Plein haal je heerlijke broodjes en kunnen kinderen lekker spelen.

Breng ook een bezoekje aan de ambachtslieden die aan het werk zijn, van molenaar of smid, tot drukker en conducteur. En leer zelf hun ambacht tijdens een workshop. Zo word je zelf onderdeel van de geschiedenis: je stapt er middenin!

Sluit de dag af met een lekker ijsje en een bezoekje aan de speeltuin van het museum. Je kunt je er dus de hele dag vermaken! Wanneer gaan jullie?

Extra tip: Zomeravonden
Beleef, ruik, voel, proef, hoor en zie! Je komt ogen en oren te kort tijdens de Zomeravonden. Van 27 juli t/m 11 augustus is het Nederlands Openluchtmuseum elke avond geopend met een feestelijk programma op verschillende locaties in het museumpark. Kom van de zomer genieten in een prachtige omgeving boordevol natuur en geschiedenivan
 
Nieuwsgierig geworden? Kijk dan even op de website voor meer informatie en openingstijden. Je kunt op de roze button klikken.

Schrijf je in voor de nieuwsbrief en blijf op de hoogte van de leukste tips voor ouders en kids.

Nederlands Openluchtmuseum

Hoeferlaan 4
6816 SG Arnhem
Openingstijden Klik voor meer info door naar de website. Prijs voor actuele prijzen zie website Naar de website Direct mailen Telefoonnummer
Meer leuke tips

Tips van de maand

Blogs & inspiratieAlle blogs

Uitgelicht

Zomervakantie bij het NMM

Zomervakantie bij het NMM

Klaar voor actie? In het buitenseizoen zijn er extra veel stoere activiteiten bij het Nationaal Militair Museum.

Wie is het snelste op de stormbaan? Rijd zelf in een mini-jeep en meer!

Bekijk het aanbod