Makers-bezorg-serviceTerug naar het overzicht

donderdag 26 maart

Professor Loep


Naar de website
De oplossing voor de jonge makers! Thuis aan de slag met de Makers-bezorg-service van Professor Loep.
Wie is Professor Loep?
In het Kunstlaboratorium van Professor Loep vind je allerlei vreemde en gewone materialen om je eigen creaties te maken. Trek een groene labjas aan, stroop je mouwen op en ga maken met verschillende materialen, gereedschappen en een hele berg fantasie. En als je klaar bent, neem je je eigen creaties natuurlijk mee naar huis!

Makers-bezorg-service
Dat binnenzitten wordt ineens wel heel leuk. De komende tijd kun je in verband met het coronavirus helaas niet naar het Kunstlaboratorium toe, dus komt het naar jou! Bestel je pakket en ga thuis aan de slag met de materialen. Dat worden nog eens creatieve weken. Je kunt kiezen uit:

Makersboxen
Makersboxen zitten vol met activiteiten, materialen en instructies om te onderzoeken en te maken. Een complete set, zodat je als ouder en kind direct aan de slag kunt, zonder nog zelf allerlei dingen te verzinnen. Er zijn drie thema's in meerdere varianten die je voor een week kan huren. Zo zou je elke week een nieuwe thema box kunnen huren.

Tinkerkoffers
De Tinkerkoffers kennen hetzelfde principe als de Makersboxen alleen iets minder uitgebreid. Ideaal voor de knutselaar met een kleine spanningsboog. De Tinkerkoffers zijn er ook in drie varianten.

Maakkoffers of Bouwpakketten
De maakkoffers en bouwpakketten van Professor Loep kun je gewoon blijven bestellen.

Goed nieuws, de bezorging in Utrecht is de komende tijd helemaal gratis!

Klik voor meer info over de pakketten op de roze button!

Blogs & filmpjesAlle blogs